06yonca badembid a öyle mi hadi hayırlısı bizim ki daha belli değil pazartesi gideceğim istersen dörtlü test yapalım dedim ıkılı testim temız çıktı ama kararsız kaldım yaptırsam mı acaba diye ?
Bett_blog SeydanurBK benimde ilk çocuğum 24yaşındayım kızımında adı inşAllah Ecrin olucak sizin kızınızın adıda çok güzelmiş sağlıkla doğsun inşAllah🤲🏻🐣
badembid 06yonca doktor benden istemedi canım benim de temiz çıktı ikili testim. Eğer sıkıntı varsa kesin yaptır diyorlar zaten . Sen doktora sor riskim var mı diye. Yok derse gerek yok
SeydanurBK Bett_blog hem aynı yaştayiz hem kızlarımız aynı yaşta 🙈🥰 Sizin kızınızın ismi de çok güzel Rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin 🤗
Kubra2012 Papatyya 38+0 sancı maşallah var 😃 ama gelen yok hurma yiyorm bölgemde ağarlık oldu baya oturttu iyice kendini galiba bakalm iki gündür
Kubra2012 Papatyya benm hurmadan sonra artmaya başladı ama sıklaşmıyo 39 olsun da birden yüklenecem bakalm 😃😃
Papatyya Kubra2012 vala iki hurma yedım yattım şimdi bnim bide dgurmam lazım kesin 😂 eşim başka yerde ızınle gelecek 10 gun anca durabılecek görsün istyrm