Minigimm0611 [silindi] Yaaa bakıldığında öyle aslında 😂ama benım neler cektigimi görsün anlasın istiyorum birazda tabi normal olursa 😂
ozge_sblr Dilaraeslem ben hiç teklif etmedim kendi dedi özelde olacağım ben yanında girerim dedi hatta bu tiksinme muhabbetini açan oldu bana eşime dedim ne tiksincem dedi bakmam bile oraya felan dedi. Karakter olarak da görse bile tiksinecek biri değil inşAllah da tiksinmez 🤭😅 ama kendi istiyor o yüzden yok demek istemiyorum o anı beraber yaşamak bence çok hoş birşey olur 🤗
DemetF ozge_sblr tiksinen erkekleri anlamiyorum zaten.evladini doguruyoz. Benimki de tiksinmez ole bir adam değil
[silindi] Dilaraeslem ilkinde girdi , 2. Sinde asla istemiyorum girmesini. İkna edebilir miyim bakalım
yuvamerve17 Dilaraeslem doğumları izlediğim zaman genel de normal de de üstleri örtülü oluyor ve o kısmı görmüyorlar zaten normalde ben de tiksinir diye istememiştim ama baya doğum videoları izledim gördüğü bir yer yok , sezeryanda da aynı şekil zaten 😊 ben girmesini çok istiyorum ama bakalım doktor ne dicek 😊
Gurbetkusu_43 Dilaraeslem ahaha 😅😂 postu görünce doğumum aklıma geldi ay 😅 benim eşim girdi herşeyi gördü hemde tüm çıplaklığıyla 😂 ve hiçte etkilenmedi tiksinmedi. Aksine doğumdan sonra daha bi isteklendi bende anlamadım 😁😁
Elif5361 Dilaraeslem Sancımızı evde karşılayıp birlikte hastaneye geçeceğiz doğum koçum var o yanımda olacak destekçim 🥰eşimde bebek doğduktan sonra göbek kordunu ve ten tene temas için benim tipim düzeldikten sonra girecek içeriye 😄😁
eaktr Zehra-33- aynen öyle 9 ay hamilelik, doğum ve lohusalık da bizim psikoloji sağlam kalıyor ya onlar dua etsin bence 😅 bi de kocamın psikolojisini düşünemeyeceğim 🤦🏼♀️😅
Mzeynepp Dilaraeslem ne güzel kız girsin. Hoş hirince senin yanında duracak görmez seni öyle. Baş ucunda. Benim eşim panik oldugu için girmemişti buna da girmez ben de sokmam zaten onu mu sakinleştircem :D
BetulDuru12 Dilaraeslem benim eşim girdi ama sezeryan doğumda girdi benden uzaklaşmadı aksine hep gurur duyduğunu nekadar güçlü olduğumu falan söyler normal doğum sancısı falanda çektim o sıradada yanımdaydı ☺️
Ada_omertoprak2116 Dilaraeslem Benim eşimde illa doğuma gircem yanında Olcam seni yalnız bırakmak istemiyorum diyo ama bende doğuma girmesini istemiyorum çünkü ben sancı çektiğim de o dayanamaz ağlar elinden bişi de gelmez diye orda ağlamaktan heba olur bende ona kıyamam 27+4 olduk bazen ağrım oluyor yorgun olmasına rağmen uyumuyo sabaha kadar oturuyo benimle beraber ağrım geçene kadar ağlıyor beni öyle ağrı çekince gördüğünde uykusuz kalıyor uykusuz işe gidiyo o yüzden bende istemiyorum doğuma girmesini kıyamam ona ya ☹️
Ceri5 Doğum kalacağımız odada olacağı için eşimde orada bulunacak, tiksinmek böyle bir şey değil ki, eşimin yerinde ben olsam hayran olurdum
Aysell88 Dilaraeslem her iki doğumda da yanımdaydı yaşı da o zamanlar küçüktü 🤣hiç etkilenmedi bile 😂 gayet yardımcı oldu 👍
BetulDuru12 Glsn1 Benim ilk doğumumda girdi eşim Lokman Hekim de yapmıştım kızım şuan 2 buçuk yaşında pandemiden dolayı almıyor olabilirler buunu devlet hastanesinde yapacağım için bilmiyorum yani
Atan Ben özel hastaneye gidiyorum Kozyatağında central hospital sezeryan eşleri almiyolar ama normal doğuma girmek serbest
Mltmtb Dilaraeslem tiksiniyor ne demek ya. Oldu hem bin zahmet cekelim hem beyefendiler tiksinsin. Benim ilk dogumumda esim girdi basucumda birlikte ayni heycanla bebegimizin ilk gelisini gorduk cok kiymetli bir andi fotograflarda 3muz dogum aninda guzel bir ani oldu. Yine girecek doguma birbirimizin elini sıkarken yine aynı heycanı paylasicaz. Bence engellemeyin girsin o anı yaşasin. Tiksinme diye uydurmuslar hic alakasi yok