Dilaraeslem Benim eşim doğuma girsin istemiyorum çünkü etkileneceğini düşünüyorum. Bazen erkekler eşlerini öyle görünce tiksinebiliyormuş. Ama benim eşim illa girmek istiyor 😒
Zeyneplena34 Dilaraeslem Güzelce evde sancımızı çekeceğiz birlikte 😂 Sancım sıklaşınca hastaneye gideceğiz zaten kapımızın önü 😂😂😂
Bsradogn Ben sancı çekerken yanıma gelmişti doğum başlayınca dışarı çıkardık. Sancı zamanı çok destek oldu bana iyi ki gelmiş dedim ☺️ Dilaraeslem
eaktr Dilaraeslem kesinlikle bana destek olacağını, güç vereceğini düşündüğüm için yanımda olsun istiyorum, en önemlisi o unutulmaz anı beraber karşılayalım istiyorum🥰
Eliffgngr Bende etkilenir diye düşünüyorum iğrenebilir. Zaten eşimde öyle şeyleri kaldıramaz düşer bayılır 😅 o yüzden en iyisi girmemesi
[silindi] Ben girmesini istiyorum cok ama gittigim hastane covidden dolayı izin vermiyebilirmiş. Niye tiksinsinler ya aksine gorsunler dogum nasıl bişey ne badirelerden geciyoruz. Degerimizi anlasınlar 😃
Babymee Dilaraeslem ben de öyle düşünüyordum. Eşime söyledim. Benim ne işim var orda dedi. Hos bişey değil dedi. Ben asla doğuma girmem dedi. Ben de mantıklı buldum zaten öyle düşündüğüm için hiç üstelemedim. Doğum anına kadar yanımda olur elimi tutar destek olur ama ben doğuma girmesini istemem şahsen.
Minigimm0611 Dilaraeslem Bende girsin istiyorum ama kaldıramam ben o anı dedi. Sanırsın o doğuruyor ben doğurcam ama kaldıramayan o 😏😂
[silindi] Minigimm0611 bende eşimi bayagı heycanlı ve duygusal goruyorum bazen dusup bayılcaksan sakın girme bir de senle ugrasamam dogumda diyorum 😂
rabiakeles Dilaraeslem doğuma girince zaten direkt genital bölgenizi görmüyorlar ki örtü oluyor ayrıca doktorlar genelde o tarafa geçmelerine müsaade etmiyor sizin yanınızda duruyor elinizi tutup destek veriyorlar. Benim eşim girdi ve sonrasında öyle tiksinme falan olmadı. Zaten eşiniz kaldıramayacak birisiyse doktor anlar ve hiç sokmaz içeri 😂
GunesMom Eşim çok piyrikli ilk başta istiyordu şimdi ikna ettim girmesini istemiyorum hem olumsuz şekilde etkileniyormuş,birde onunla uğraşamam düşer bayılır felan kendimi mi düşüncem onu mu 😂
Ozlem0625 @rabiakeles yeni mi dogum yaptiniz hangi hastane acaba izin verilmiyor cunku benim esimde girmek istiyo destek olmak icin ama hastane bulamiyoruz
Minigimm0611 [silindi] Yaaa bakıldığında öyle aslında 😂ama benım neler cektigimi görsün anlasın istiyorum birazda tabi normal olursa 😂
hepoyleolurzaten Sahsenem2021 yakın zamanda doğum mu yaptınız Koru da? Bende Koru da doğum yapacağım nasipse
elisa123 Dilaraeslem bizimki sezaryen olcak icin bn girmesini istiyorum ama eşim girmek istemior ama ikna edicem 🥰
Maviyesil121212 Dilaraeslem ilk doğumuma girdi;2. Ye katiyen girmek istemiyor. Cok etkilenmiş yüzü bembeyaz olmuş beni öyle görünce doktor söyledi. Tiksinme meselesine gelirsek ; arkada duruyor zaten ve biz çatalda doğum yaptığımız icin hiçbir şey görmüyor. Öne geçip eğilip bakan olursa orasını bilemem
fecri Benim iki doğumumda yanımda oldu eşim 😍tiksinme diye bişiy olmuyor zaten destek oluyor çok bakalım bu üçüncüsü hayırlısıyla 2 hafta kaldı doğuma girermi bilemem çünkü iki çocuğum var onlar yanlız kalsın istemiyorum
Merveselimmm Girmesini çok istiyorum o olmazsa güç alıp doguramicam gibi geliyo ama o da senin o haline nasıl dayancam çok üzülürüm diyo bilmiyorum nasıl olacak dayanamazsa çıkar heralde bidaha. Sezaryen olursa da zaten içeri almiyolarmis