Guneyinannesi1 mathildaa ilk gebeliğim… 14uncu haftadan sonra sol tarsfta hareket gibi bisi hissediyorum ama büyük ihtimal gaz falanfir diyorum orta tarafta hissetsem belki bi ihtimal bebektir dicemde :D
Taskin_61 Guneyinannesi1 ben şuan 15.haftama girdim ve karnımın sag tarafinda minik minik kipirtilar oluyor,,,bebek icerde hareket t ediyor,,ve bunu hissedebilirsin 😊 tıpkı göz seğirmesi gibi bir his oluyor bende,,sanki küçük küçük tekmesi vuruyor karnıma
balpetegim_35 Emecc0709 ben 21 haftalığım . Daha yeni minik kıpırtılar olmaya başladı. Yarın kontrolüm var . Bakalım hareket edecek mi tosbiğim 👋
Mehtaprabia_-53 Emecc0709 bnmde 22+2gunlugum.bn surekli.hissediorum tekme.atislarini dun aksam.ve gece saatlerinde tekme atislarini hisseddik eşimde mutlu oldu oda hisseddi tekme atioo esek.sıpası dioo😂😂👶👣 dun gece cok.kotu tekme atti cnmi acitti
Petyynut Mehtaprabia_-53 merhaba yorumlarınızda gördüm ben de bazen karnımda bir yerden başka bir yere geçişini hissediyorum sanki böyle sağsan sola gidiyor ama o an karnımda baskı hissediyorum korktum normal mi acaba bu ?
[silindi] Emecc0709 aa günümüz aynı ve bende kıpırtıları hissediyorum bi kaç haftaya tam hissederiz😍😍
Glcn22 Emecc0709 18. Haftada ilk tekmeyi hissettim ufak ufak sonraki haftalar daha net hissetmeye başladım 🤰🏻 31+5 olduk artık biraz daha zorlasa çıkıcak oğluşum tekmelerken 😂
ctndg Valla bende 15+3 de ilk sağ kasigimda minicik hissettim kayar gibi şok oldum ilk tecrübe ettiğim bişey ama tabi anneler anlıyor bağırsak mi bebek mi diye ben ilk o zaman anlamış ve hissetmiştim bebeğimi şuan 18+1 zaten maşallahı var bariz hareket ediyo tabi yumuşak yumuşak 🤍🕊️
Neyzen123_ Deniz59 video alabiliyorsan ne mutlu sana 31 haftalık hamileyim tam cekecegım zaman duruyor imkan yok kıbırdamıyor
Bebeksum Neyzen123_ aynen öyle ya baktığımı anlıyor sanki elimi koyunca da tekmelemiyor, dün ultrasonda tekme attı bir😂
GulcanDongel Zmrmrt1315 bende daha dün görmeye başladım işte 😂 seninde en yakın zamanda gösterir kendinj😍🥰
Beyzanuraslan Emecc0709 20. Haftadan sonra minicik minicik görmeye başlamıştım sonrasında netleşerek gidecek o görüntü zaten 😍
prensesannesiiiii Beyzanuraslan ben hala görmüyorm 22 +1 im şuanda içerde kıpırdıyor onları hissediyorm
DemetF Emecc0709 cinsiyeti ne acaba bebeginizin bende bekliyorum ama teyzem 5 cocugu var kizları 5 aylikken hissetmis erkekleri 4 aylikken
Beyzanuraslan prensesannesiiiii her gebelik bir değil sonuçta sağlıklı olsun da dışardan gözükmese bile ben burdayım anne diyor sonuçta sana 🥰
prensesannesiiiii yeniannna34 nerde olduğunu göre biliyorm orası sertleşiyor ama tekme felan görmüyorum😌
Ayseee4238 Emecc0709 ben 19da hissetmeye başladım 25ten sonra düzene girdi hareketleri 27de falan da dışardan görmeye basladim
Mehtaprabia_-53 Ruyasusam valla bn dun aksam.heleki gece cok.kotu tekme atti cnmi acitti valla yatamadim.bile gece tekmelerinden hissettim.esimde farketti tekme atislarini gordu tlfnu karnima koymusdum.filim.izliyorduk.gece sesleri duyuyor bi anda bi tekme atti ayy die bagirdim.tlfn karnimin.ustune koynada kackere tam.karnimin uzerine sertlesti bizimkide gordu masallahh eseksıpası yerinde durmuoo tekme atioo dio😂😂😊👶👣
Ruyasusam Mehtaprabia_-53 ohoooo daha o ne ki kolum göbeğimin ustundeyse attırıyor üstünden resmen. Ayaklarıyla icerde duvara tırmanır gibi yürüdüğünü hissediyorum 😆Hıçkırıklari başlasın bide çok güzel oluyor dışarıdan çok net görünüyor.. muhteşem duygular .. Her hissettiğimde allahim isteyen tüm kadınlara nasip etsin diye dua ediyorum 🥰🤗