Didoo9 Yaagmurr bende çok sinir oldum yoksa inan böyle düşük meblağlar için uğraşmazdım ama üslup çok kötüydü
Didoo9 depsizoo ay bende alabilirim inşallah ama paradan ziyade üslubu ve ve beni bu denli sinirlendirdiği strese soktuğu için destek istiyorum Allah korusun bebeğime bir şeyde olabilirdi 😔
Enisermgl Didoo9 çok üzüldüm inanın şikayet edeceğim ama bandana istersiniz DURUKUŞUN TOKALARI sayfası var cok güvenilir bir sayfa öneririm çorapları ile birlikte alabilirsiniz minnoş kızınıza 🌸
Didoo9 Enisermgl çok teşekkür ederim canım o sayfadan bakayım ben miniğime 🥰🥰 desteğin için teşekkür ederim
LalinMom Alpaserdu Didoo9 https://instagram.com/dolandiricisayfalariifsa?utm_medium=copy_link Bu ve bunun gibi bir çok sayfa var onlara yazın hemen yayınlarlar sizde yayınlanınca fotosunu çekip o sayfaya atın bakın sizi böyle ifşa ettim diye hemen paranızı geri iade ederler
Didoo9 YuvarlanamayanPandaa amin canım inşallah ucuz kurtulmuşsun desene 🙏 Allah sendende razı olsun 🙏
YuvarlanamayanPandaa Didoo9 fiyatları çok hoşuma gitmişti dedim alayım seçtim beğendım bir kaç gündür sabahtansiparil vereyim diyordum
2-prensesannesiii Didoo9 Instagram a güven olmuyor ya bende sayfası yüksek takipcili diye eşim için bu 5 tanesi 100 TL olan tişörtlerden alayım dedim. XXL dedim bir gelid minicik birşey eşime olmadı dedim iade etmek istiyorum cevap vermediler bende baya saydirdim sonrada engellediler. İnsanlar ne zorluklarla kazanıyor o.paralari haram olsun inşaallah.
Didoo9 2-prensesannesiii amin inşallah 🙏 valla insanlar nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum gerçekten 😔 geçmiş olsun size de canım
Enisermgl Didoo9 paran ile rezil olmazsın en azından ☺️ Minnoş bi anne kızın sayfası yardımcı oluyorlar baya 🌼
Tontik Didoo9 bende ecrinimbebek sayfasından sipariş ettim seçtiğim ürünleri degilde kendi yaptığı paketi göndermişler ben bunu istemedim nasıl telafi edicez deyince cevap bile vermediler
Didoo9 Elmeray malesef bazı insanlar kendini bilmez canım böyle boşu boşuna ağrımaz başımızı ağrıtıyorlar 😔
brndamla Didoo9 Tüketici hakem heyeti’ne başvurup dava açarsanız,ekran görüntüleri alıp bunu heyetle paylaşırsanız yaklaşık ⅚ ay sonra sonuçlandığında,odeme yaptığınız miktarın üstünde paranızı geri alirsiniz.
Didoo9 brndamla evet başvuracağım tüketici hakem heyetine canım meblağ yüksek olmasa da başkalarının da başı yanmasın diye peşinden gideceğim bu durumun
Tontik Didoo9 parayı alana kadar Tamm efendim peki efendim arkası yalan dolan bandana sipariş edecekseniz ordan sipariş etmeyin derim