Nazzprlkci Kizlar yarin seker yuklemesi yapilacak. Aranizda yaptiran varmi? Kimi cok kotu oluyormus kusuyormus kimide birsey olmadi dedi. Korkuyorum acikcasi 😐
Kucukmucize Nazzprlkci canım ben yaptırdım öyle korkulacak gibi değil merak etme ben çok tatlı şey sevmem ama sıkıntı olmadı içtim kusmadım da
metehaninannesiii Nazzprlkci hiiiç korkma bende korkuyordum kusunca tekrardan yapılıyor test çünkü verdiği içecek öyle güzeldi ki bir daha istedim de vermediler yani elmaliydi teneke kutuda veriyorlar gazoz resmen 😂😂
Deletedmom93428 Nazzprlkci ay kız inanma bana da neler dediler dedm zaten midem hassas kusarm bayılır kalırım bildiğin elmalı gazoz şekerin tadını bile alamdım emin ol gün için de daha çok şeker tüketiyosun tadı çoook güzeldi utanmasam bşr tane daha isteyecetkm😁🥰
Ankaku Nazzprlkci ben kızımda yaptirdim hamilelik sekerim çıktı oğlumda hiç yaptırmak istemiyorum ne olcak bilmiyorum
metehaninannesiii Nazzprlkci aynen hepsi içilecek de toz nasıl oluyormuş ki demekki suyla islatacaklar onu içeceği de 5 dk içersinde bitirmen lazım
Sevde-54 Bende 75 gram toz halinde almıştım suyla karıştırıp içiyorsunuz aşırı şekerli tatlı su oluyor korkulacak bi durum yok😊
Fatma3542 Canım ben yaptırdım hiç korkulacak gibi değil bildiğin meyveli soda gibi zaten bana hafif gelmişti yanı çok sasirmistim bumu diye normalde daha fazla şeker tüketiliyor gün içinde
angime Nazzprlkci valla ben yaptırdım. Fruko gibi bişey verdiler aç karnına onu içiyosun 75 ml di benim ki sonra saat başı kan veriyosun. Ne kusma ne halsizlik bişey de olmadı normaldi herşey
PurpleTail Nazzprlkci 50mg yaptırdım ne başım döndü ne midem bulandı valla gitmeden burdan okuduklarımın etkisindeydim çok abartanlar olmuştu hiç gerek yok stres yapmaya.
Happyturuncu Nazzprlkci Ben yaptırmıştım canım hiç bişi olmadı ama epey fazlaca beklediğin için yanında biri ile gitmen iyi olur ☺️
ylz12 benimde haftaya çok korkuyorum 🤷🤷 çıkar diye çok fazla şekerli tatlı yiyince oluyor diyolar hamilelikte acaba varmı böyle birşey bende birde insülin direnci vardı hamilelik öncesinde 😑😑