minikturta Arkadaşlar tam olarak nasıl anlıyoruz ya bende var sanırım hiçbişey anlayamıyorum normal mi yalancı mi bilemedim belimde ağrımaya başladı biraz bir şehirde tek başına olmak çok zormus ağlıcam sanırım 😭😭😭
Siibeell minikturta yalancı sancı adet agrısı gibi oluyo veya üşütürde karnın agrır ya o şekilde oluyo ishal agrısı gibi aynı ama günlük 1 2 sefer olması gerekiyo çok sık tekrarlarsa doktorunuza danışın
Deletedmom23234 minikturta Yalancı sancılar düzensiz oluyor. Doktorum dedi ki su içtiğin zaman ve uzandığın zaman sancıların geçiyorsa korkma yalancı sancı bunlar demişti
Edahmm minikturta bende bugün aynı soruyu doktora sordum son 19 günüm kaldı dedim sancı olursa nasıl anlıcam yada suyum gelene kadar gelmiyim mi napıyım dedim dediki o sana hissettirir duramıcak kıvama geliceksin sanki büyük abdestin bastıyo ama yok öyle olucak dedi
Deletedmom23234 minikturta Su da iç canım benim birde ılık bir duş al bel altı çok rahatlarsın ☺️ bu arada kaç haftalık hamilesin
minikturta Deletedmom23234 birazdan komple almayı düşünüyorum belki düşünce olarak da rahatlarım 😭 38+1 kuzum
minikturta aselnannesi ilk önce boyle bi kramp gibi geliyor bikac dk, sonra ince ince oluyor en son 11e 10 kala öyle girdi sonrasında da ince ince şimdi geçti mesela
minikturta Deletedmom23234 Ay en son işte 11e 10 vardı geldiğinde 2 3 dk sürdü sonrasında ince ince şeklinde devam etti şuan bisey yok mesela 🤭
aselnannesi minikturta normal doğum sancisi ile yalanci doğum sancisinin en ayırt edici noktası normal doğumda ağrı giderek artırmış ve düzenli bir şekilde girermis 20 dakikada 1 gibi giderek de azalirmis ama yalanci doğum sancisinda devamli olmayan ve dinlenince gecen agrilarimiz oluyormuş ebeme sormuştum çünkü bende 27. Haftamdan beridir yalanci kasılmalar yasiyorum
Deletedmom23234 minikturta O zaman düzensiz 🤭 imkanın varsa biraz parka falan git yürüyüş yap vallahi hem açılmaya çok iyi geliyor hemde doğumu tetikliyor
minikturta Deletedmom23234 Ay bunlar zaten parktayken geldi başıma😂😂 bi pikniğe gideyim dedim sancilandim😂😂
Deletedmom23234 minikturta Hahahah 😂😂😂 geçen gün bir arkadaş post açtı baya yürümüş eve gelince sancısı başlamış akşamına doğurdu 😁 benden söylemesi valla 😁
aselnannesi minikturta hiç bilmiyorum ki ilk hamileliğimin benimki de ama o yalanci sancı kadar pis bişey görmedim sanki baştan aşağı karnım gaz dolu da yapamiyormusum gibi kalksan kalkamiyorsun yatsan yatamiyorsun allah herkese kolaylik versin
Seda_selim Hayır akşamlar arkadslar bende 37+2 ve genital bölgem de baskı hissi hissediyorum ilk gebeliğin birde heyecan da var beyle karsilascagimi bilmiyorum 🤗