ivmenas teachervera ayni seyi yasiyoruz 32den sonra bir bucuk jaftada 500 gr civari almisti. 10 gun sonra tekrar kontrole gittim 200 gr civari almis uzuldum acikcasi. Ama doktorum bi sorun olmadigini soyledi
seldaas Mom8237 hiç te geri değil benim bebeğim 29+4 te 1250 gramdı doktor haftasıyla uyumlu hiç bi sorun yok dedi
Mihribancglr Ezgi1k benim 29 haftada 1440 gr dı 32+1 de gittim 1980 gr dedi doktor günüyle tam uyumlu dedi vitamin ilaclari vs kullanamiyorum kabizlik sancı ve migde bulantısı yapiyor normal yemeğim ne ise onları yiyorum bakalim 35 de yine gidecem doktorumuz bu defa ne diyecek bakalım 🙆♀️ stres yapmayin sadece caniniz ne istiyorsa onu yiyin çünkü vücut zaten eksik olan şeyleri istiyor aman bu zararli falan demeyin bebiş zaten ihtiyaci olani sizden alıyor 😍 sağlıkla gelsinler inşallah kilosu hiç önemli değil
Mhnds Ezgi1k benimkisi 29 da bugün 30 oldum daha 1800 g dı ama 2 hafta önden gidiyor o yüzden sizinkisi sağlıklı olan kiloda fazla takılmayın :)
Bynymn Ezgi1k canım bebek kilosu doğum haftasını etkilemez, sadece gelişimi etkiler.protein ağırlıklı beslen, maden suyu(beypazarı), meyve özellikle karpuz, sebze bunları tüketmeye çalış.
birisi30 Ezgi1k sat a göre hesaplayın siz sonra dan değişebilir muz kaşar bebeğe kilo yapıyor ama özellikle tahin pekmez hergün tüketin inşaAllah fark kapanır 🥰
Gkc92 Ezgi1k biraz genetik ya kimi anne bi lokma yese çocuğa yarar kiminde de ne yesen de almaz çocuk. İki haftaya kadar da önden ve geriden gitmesi normal diye biliyorum bebeğin.