Cylos Ezgi1k hiç morelini bozma canim sen beslenmene bak süt yoğurt muz ceviz kaşar ye gerisi Allah’a bırak zayıf çocuk bence daha iyi ablam çok zayıf dogurdu şimdi çocukları maşallah 5 kilo önde sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
Aylinsemih Ezgi1k 31 hafta da 2180 kiloydu 33+6da 2900 oldu sizin kilosu azmış ısallh biran önce kilo alır ve sağlıkla gelir
Babymomy Aylinsemih sizinki de bana biraz fazla geldi 33 de 2200 dedi cokta iyi dedi doktorum, genelde de öyle okuyorum yazılanlara. Bi sorun doktorunuza bence bu kilo yüksek sanırım
gulizarcnz teachervera son aylara girince kilo alması yavaşlıyor 32 den 35. haftada 600 gram almisti suan 38 50 100 gram anca 3100 suan kilosu 2 gün sonra doğumum var ne kadar doğacak bakalim
QOH Susamtanem2 valla tam bunu yazacaktım şekerim olmamasına rağmen doktorum karpuzu 2-3 dilimden fazla yeme gebelikte sakıncalı fazla şeker alımı dedi.Daha az şeker içeren meyveleri tüketmemi önermişti.
bugrabebegim Ezgi1k bende 29. Haftamda gittim 1150 gr dı gayet iyi demişti doktor bazı bebekler son zamanlarda bir anda kilo alıyor ablama öyle olmuştu mesela
Addile Ezgi1k karpuz ye iki ögün sade soda iç ceviz badem herşey nprmaldi iki hafta karpuza düştüm sabah akşam iki öne geçmiş benmde bı hafta kestim bakalm
Ayseonay Ezgi1k bence gayet normal ya bebeğinin kilosu benim de sanırım 1200 felandı bundan sonra daha güzel kilo alır insallah
Meyracukurmaraz 29.haftada 1450 gramdı normal demişti doktorum 31.haftada 1779 Du haftasına uyumlu normal demişti
Hly3 Ezgi1k 2 hafta geriden ve önden gitmesi çok normal endişe etmeyin. Benim kızım da ,10 gün önden gidiyordu ama bu haftaki kontrolde sat tarihi ile aynı çıktı arayı kapatıyorlar son haftaya doğru.
Ezgi1k Babymomy Babymomy valla benim de 2000 çıksın başka bir şey istemiyorum inşallah kilo alıyordur