[silindi] Ozlm35 bebeğin uyuduğu için 120-130’larda çıkmıştır. Bir dahaki nst’ye girmeden önce tatlı bir şeyler ye hareketlenince artacaktır ki kalp atışı normal
Ozlm35 [silindi] aslnda yaptm kahvaltmi 2de visne suyu ictm 8de sonra 9dada nstye grdm hic hareket etmedi doktr ultrasndada ck ugrasti uyandramadi
[silindi] Ozlm35 benimde nst hep öyle çıkardı doktor normal derdi bilemiyorum. Çok hareket eden bi bebek değildi benimkisi ama doktor normal dediyse canını sıkma hiç bebeği de strese sokma
Sukran74 Ozlm35 Benmde 34 haftalikken ağrılarım coktu hastaneye gittm nst ye girdm surekli sancım cikiyordu benimde bebegimin gelisimi 37 haftalik görünüyormus 3 kilo sancilarimi hissetmedim icin doktor yalanci sancilar dedi.
Ozlm35 Sukran74 size bisey dedilermi peki yada hastahanede yatrdilarmi yada evde yattnzmi hep dogm nezmn olucak bellmi
Ozlm35 Kekmez hastahanede falan yatrdilarmi sizi bn cok korkuorm ck kaslio karnmda sertlesio ovaladkca gdio
Kekmez Ozlm35 yo hayır üç tane sancım çıktı hem de ciğer geliştirici iğne verdiler tabiki ben vurulmayı reddettim çünkü sadece hormon içeren iğneler (eşim doktor oda iğneyi vurulmamı istemedi ) bol bol dinlendim çok fazla su tükettim 37+1 deyim ve bir sıkıntı yok
Sukran74 Ozlm35 Evet hastaneye yaptırmıştı doktor kontrol altindaydm surekli nst ye girdm sancilarm cikiyordu yine agrilarimin gecmesi icin ilac vermişti snra duzelince çıkışım yapildi doğumum ne zaman olucak nasil olucak belli degil daha.
Ozlm35 Kekmez bn 4gndr ck ayaktaym surekli bi hastamz vardi onnla ilgleniodm gt geller falan araba yolclugu ck yaptm hergun 4gunde gttim geldm ve 2gndr karnmda bu sertlesmeyi goruorm acaba onunda etkisi varmidr diorum
zehracinar Ozlm35 Benim 29 dan beri sancılarım hep 30,40,50,60 çıkıyor 3 gün yattım hastanede iki doz ciğer geliştirici iğne vurdular,serum verdiler şuan sancısı varmı bilmiyorum ben sancım çıktığında hissetmiyordum
Ozlm35 Kekmez insallh ya 37ye kadar gtse yetrli benm icin kalp atmlarmz 120 130 arasi seyrdfi icin bnuda sordm doktr kznca bisey diemedm normal olmasa bn solerm dedi zaten bebegm hic harekt etmedi nst de ister istemz korktm
Kekmez Ozlm35 kendinizi gerçekten strese sokmanıza gerek yok merak etmeyin 37 ye kadarda gider 40 a kadarda kendinizi böyle çok stres yaparsanız yazık bebeğinizde strese gider hiç üzmeyin kendinizi ben de çok korkmuştum ama gerek yok ayaklarınızı uzatın dinlenin bol bol su içmeyi sakın ihmal etmeyin hergün 2 litre 3 litre su için bu kasılmalarınızı biraz hafifletir fazla ayakta kalmayın günlük işlerinize bile bir süre ara verin doğumu düşünmeyin beyninizden bunu çıkarın şimdilik
Nesli1 Bende enfeksiyon varmış ama henüz 5 haftalık gebeliğim olduğu için fitil veremeyiz çocuğa zarar daha çocuk gelişmeden veremeyiz dediler bu enfeksiyonda bu şekilde bebeğe zararı olmaz mı yardımcı olun lütfen
Sldaygn @Ozlm35 benimde sancı çıktı 50 60 larda aynı haftada bende bişey hissetmiyordum sadece karnım taş gibi oluyordu 2 doz ciğer geliştirici verdi doktorum şimdi 37 haftalık oldum korkma canım Allah’ın izniyle bişey olmaz
Ozlm35 Sldaygn ay insallh ya korkudan stres oldm bnde 2tane vuruldm yarnda vurulcam peki hastahanede falan yatrdmi sizi nasl normale dondu hersey
Ozlm35 Sldaygn bebegmn kilosuda 2800 olmus acaba kilodanmi diorum szn bebegn kilosu nasldi o haftada hatrliomsnz