Ozlm35 34 haftalik gebeler nst girdiginizde sanciniz kac cikti ben ilk defa girdm bebek karbmda toparlanip sertlesio ve sanci ckti en yuksek sanci 50 ve kalp atslarida nstde bebegim hic hareket etmedi 120-130 arasi gtti geldi sancmi hissetmiorum sadece karnm tas gbi bebek sertlesio ve bebek 3 hafta onde gidio kilosuda 2800e gelms bugn doktr ciger gekstrci yaptrdi bnm gbi durumu yasayan bilen basina gelen varmi ne yazsam cevap alamiorum ck korkmaya basladm o yuzden surekli soruorm
MasalAlparslanMom Ozlm35 bende akşama Doğuma gircem ama 38haftadayız biz benzer sorunumuz yok. Burda oluduklarımdan yola çıkarak ciğer geliştirici vurulunca bebeğin hareketleri zaten duracakmış bi süre ve gelme çabası ertelenecekmiş 1 2 hafta kadar. Zaten gelişimi de 3hafta önceymiş çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Benimde 34. Haftada 40 50 falandı ortalama sancılar haftana göre normal demişti
Heather Ozlm35 sancı çıkmadı dedi dr kağıdı ona verdim zaten bakmadım hiç, 33 haftalıktık, bebekte normaldi çok hareketli değildi. Tedbiren iğne yaptırmıştır belki strese sokmayın kendinizi.
Hannah Ozlm35 sabahtan böyle bir başlık vardı ama daha erken haftalarda olan sertleşmeye ilgili sormuşlardı istirahat ve bazı ilaçlarla son haftalara gelenler olmuş bence kendinize çok stres yapmayın haftanız baya ilerlemiş inşallah düzelir
Busrasahinbas Ozlm35 bende 34 haftadayım benim nst 20lerde çıktı 2900 d Gt bebegım ama biz iğne falan olmadık doktorum hersey çok iyi sadece 4 kilo gibi dogar dedi
Badgirl_ Canmm bi bilgim yok ama postun assgda kalmasn diye yorum yazdm rabbim kolay dogumlar nasip etsin🌼
Ozlm35 MasalAlparslanMom bnm igneden once hateketleri ck yavasti nstde hic harekt etmedi kalp atmi 120 130 seyrdi hep
Busrasahinbas Ozlm35 ayrıca bende de sertleşme bir yere toplanma oluyor Du ama sancı çıkmadı ben toplanan yeri oksadıgımda hemen normale donuyor bıde
AyeKantar Ozlm35 ben 32+4 günlük hamileyim henüz nst ye girmedim ama benimde sizin gibi karnım sertleşiyor bebek toplanıyor gibi oluyor gün içinde birkaç defa sancıdan dolayımıymış
Ozlm35 AyeKantar doktor bebek kasilıo iste onları takp et dedi sanciymis onlar dakka aralklqrna bak dedi bnde blmiodum bugn ogrendm
Eliffff Ozlm35 canım korkma erken doğuma önlem amaçlı yapmış iğneyi sanırım.bebeğinin kilosuda süper maşallah.benimde 32.haftada birkaç defa girdim sancılar hep 60-80arası çıkıyordu.idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı.
Ozlm35 Eliffff benm gebelk sekeride snrda ckio hersey ust ute kafam allak bullak oldu korkularm basladi smdiden bebegn kalp atmlari ck yavas ama doktor normal dedi biseyde diemioruz tabi
Sinmn Ozlm35 ben 35 haftalığım, geçen hafta nst de sancım çıkmadı.. ilk oğlumda su azalması vardı, erken Doğum olursa diye ciğer geliştirici iğne yapmıştık, tedbir amaçlı
Ozlm35 NekwaSultan doktor sancn var dedi ama igneyi ondan yaptilar igneden ziyade kafam kalp atslarnda 120 130 cknca ve hic harekt etmdi doktr normal dedi