Deletedmom9823 Kızlar ben 25. Haftadan beri magnezyumu bıraktım bu haftalarda hangi ilaçları ve magnezyumu kullanıyosunuz hala kullanıyorsanız haftadayım sadece decavid kullanıyorum
mucizem09_ Deletedmom9823 bende 30+5, halen magnezyum kullanmiyorum genelde sikayet uzerine veriliyor benim sikayetim yok gunluk beypazari soda icerim muz yerim . Sadece demir ve decavit kullaniyirum
Nelmali Deletedmom9823 29.haftadayım magnezyuma yeni başladım b12 ignem var bir de baska bir sey kullanmıyorum d vitaminine gerek yok 10 dakika gunes görsen ilactan fazlasını alırsın zaten dedi demir alerjim olduğu için multivitamin ya da kan ilacı kullanamıyorum
Ays0 Neden bıraktın doktorun mu dedi. Aslında bu haftalarda en çok magnezyum gerekiyor bence ama tabii uzman değilim. Şuan kalsiyum, magnezyum ve demir kullanıyorum ben 33 haftalığım
Deletedmom9823 Ays0 doktorum magnezyuma gerek yok dedi bende aa içmiyimmi dedim istekli konuşunca tamam hadi yazalım dedi. Bende ondan snra hergün kızılay erzincan maden suyu içtim magnezyum oranı magnormla hemen hemen aynı diye ilacı içmedim
Ays0 Vicium isimli kalsiyum magnezyum beraber olan ilaç var özel satiliyor devlet ödemeli değil onu kullanıyorum
Ays0 Deletedmom9823 anladım, ben bir kaç kez içmeyi unuttum gece bacak krampları ile uyanınca acaba dedim ve daha dikkatli kullandım gerçekten bende baya faydası oldu o yüzden bu haftalarda gerekli dedim
Tubis2021 Deletedmom9823 bana da vermediler 31. Haftadayım ve şu an ciddi bir kansızlık problemim var . Normalde 20. Haftadan sonra veriliyormuş ama doktoruna bir danışmalısın
Deletedmom9823 Ays0 evet bende öyle biliyordum banada vermişti 25 de gerek yok kullanmana dedi yeni ilaç yazarken yazmıyodu ben söyleyince hadi yazalım dedi ama o öyle yapıncada ben ilçtan soğudum😀😀kramplarım fln yok benim acaba ondanmı? Maden suyu içiyorum hergün kızılayn erzıncan olan maden suyunun magnezyum oranı ilaçla nerdeyse aynı acaba o mu dengeliyo
Deletedmom9823 mucizem09_ bende aynıyım canım doktor hep şikayetin varmı diye soruyo yok deyince bide bebişim biraz kilolu en son gittiğmde sadece decavid iç dedi başka bişey içme dedi bana
mucizem09_ Deletedmom9823 ozaman icmene gerek yok ki sikayet uzerine verie cunku aynen banada sorar yok derim vermez zaten agri sızı olsa kendin fark edersin olursa istersin zaten. Bende demir eksikligi oldugu icin ben mecbur kullaniyirum 🥰🥰 bebisin kac kilo canjm
midekoruyucu Deletedmom9823 ahhahaha 😂😂😂 kıııızzz ne iyi yapmışsın 😂😂😂😂😂 hesap değiştirmeseydin geçenlerde yine post açmıştı adminler, orda isim değişikliği isteseydin keşke 🙈
Tubis2021 Deletedmom9823 kesinlikle söyle ya da en azından kendin bir tahlil yaptır ben şimdi ilaç alıyorum ama düzelmezse iğne yapacaklarını söylediler