mineirem [silindi] annem sen 12. Haftanda olduğuna emin mısın dedi en son dedim heralde eminim ama benim 2. Bebeğim ilkinden zaten vücudum sıkılasmamisti o yuzden galiba
[silindi] mineirem benim ilk gebeliğim ama boyum 170 kilomda 77diydi hamile kaldığımda sanırım kilolu hamile kaldığım için böyle ilk 3 ay çok harekette etmedim zaten 80 kilo olmuşum artık bir şey söyleyen olursa hem göbek hem bebek diyorum😅
Zemheriiiiiiii Kubrakyldz 30 haftalığım bence normal benimkisi ama bu sidik yarıştırılcak bi konu değil bence😂😂😂
mineirem mom073 😂🤭 ilkte benimde yoktu canım bu şekilde nerdeyse 30 a yakındım anca bu kadardim ama 2. De maşallah karnım gerilince göbek yuvarlandı hemeen😂
Annesininbitanesi1 Kubrakyldz ay bende 15 haftalığım ama kocaman karnım iç karnımız dar heralde sadece 4 kilo almama rağmen baya büyük ya ☺️
Sultankiz Kubrakyldz 22. Haftadayız hala kimseyi hamile olduğuma inandıramıyorum karnın hiç yok diyorlar 🥺😂
Yenianneadayi2208 Kubrakyldz ikinci hamileliğşm 17 haftalığım ve ilk hamileliğimdeki 24 25. Haftadaki gibi karnım var.ilkinde karnım küçücüktü şimdi daha büyük 😅 ama kocaman da değil, hamile olduğum net belli oluyor bol giyinmezsem.
Doga_77 24+1 di burda şu an 26 haftalığım hala anlamayan oluyor 😁😁 https://www.hizliresim.com/bmg6lkk
tugbao Kubrakyldz benim de ayniiii :) koskocaman bi karnim var 😂 kimse inanmiyo 20 haftalik olduguna.