• Doğum
  • Konumuz; Doğum Sancısı!

Merhaba canımız annelerimiz, “Doğum Sancısı Nasıl Olur? Yalancı Kasılmalardan Nasıl Ayırt Edilir?” başlıklı blog yazımız yayında!

• Doğum Sancısı Nedir?
  • Doğum Sancısı Nasıl Olur?
  • Yalancı Doğum Sancısı ve Gerçek Doğum Sancısı Farkları

İçerikler Linkte! 🚀
https://www.mutluanneleriz.com/2021/07/06/dogum-sancisi-nasil-olur-yalanci-kasilmalardan-nasil-ayirt-edilir/

Annelerimiz yalancı doğum sancısını tecrübe etti mi?

HappyMom bu tartışmayı sabitledi.

40+1deyim ama sancim yok ilk doğumun sancıları aynen adet sancıları gibi başladı bel ve karın ağrısı çektim sonradan 2 3 dakikada vijinaya doğru sert sancilar çektim sonra hastanede daha çabuk olması için suni sancı verildi 5 saat sancı cektikten sonra doğumum gerçekleşti. Şu an ikinci gebeliğim ama ağrı yada sancı yok beklemedeyim

1. Haftaya giriyorum bende dün adet sancısı gibi bişey yaşadım bel ve kasık ağrısı burda okumuştum ondan endişe etmedim masaj pilates topu ve uzanarak yarım saat sonra geçti 🥰

Arada yalancı sancı dediğimiz kasılmalar var ama henüz adet sancısı gibi ağrı yok 40+1deyim doktorada gitmedim acaba gitmelimiyim normalmi bu yoksa beklemeli miyim korkum var bebek kakasını falan yapar diye sezeryanla doğururlar diye ama ben sezeryan istemiyorum sancimi beklemek istiyorum ama sancimda yok benim gibi 40 üstünü gören varmı acaba normalmi böyle

serifeozdemirr ben✋🏻✋🏻 Sancılarım başlayınca 3 cm açıklıkla hastaneye gittim açılma kolay olsun diye rahim ağzına yerleştirilen bi aparat gibi düşün tam fitil sayılmaz yani + epidural desteğiyle 4 saatte normal doğumum oldu

Ben nasip olursa yarın 34 haftalık olcam. Üç gündür ara ara adet sancısı oluyo belimde hafif ağrıyo bakalım ilk bebeğim nasipse☺️

Nekadar şanslısınız bugünleri görebildiğiniz için rahat rahat böyle konuşabildiğiniz için rabbim sağ sağlim kavuştursun🤲🏻Daha 27+5 günlük hamileyim aşırı riskli bi gebeliğim var günler geçmek bilyo hergün ayrı korku stres😔

38 haftalık olduk 1 haftadır adet sancısı gibi bel karın ağrısı var dün gece acile gittim ne açıklık var ne yumuşama sancı da çıkmadı hiç .Doktor bunlar doğuma hazırlar düzene girmediği sürece riski yok demişti

Zeliha006 korkma canm Allah büyük BEnde 26+6 yım kandaki enfeksiyondan dolayı riskim var benimde moralimizi yüksek tutalım inşallah birsey olmaz en azından 10 hafta daha dayansak yeter

Tokay21hulya bende aynı durumdayım canım doktorum 41 e kadar bekletiyorum dedi ama isteğe bağlı fitil yerleştirip baslatabilirmis ama beklemeyi önerdi

Gonca2070
                  İnan canım okadar uzak geliyoki 10 hafta anlatamam iyi olsunlarda geçer Allahın izniyle

Bende 36.haftadayım bugün regl sancısı gibi kasık ve belimde ağrılar var normal mi sizce

Ben de 32 haftaya girdim yeni bugün benim de sırt ağrım bide adet sancısı gibi bi sancim oldu bayaa korktum düğündeydim bide bu halimle 😂😂eve geldim hemn sancidan dolayı ılık bi duş alıp uzandım geçti sonra ama yalancı sancı veya vücut kendini doğuma hazırlıyor diye düşünüyorum

Bizimde 39+3 bu gün nts de azda olsa ağrım cıktı, adet agrısi gibi aralıklarla banada belirti veriyo ilk hamileligim oldugu icin ne derecede agrim baslasiginda hastaneye gitmeliyim bilmiyorum🤦‍♀️ bende bebegin suyunun patlamamasından, kakasını yapmasindan korkuyorum.