SareEslemm Yalcnnaysgll Allah bağışlasın canımm❤️benimde 6 haftalıkken keseyi görmüştü işte şuan gitsem heralde kalp atışını duyabilirim bende😌Hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza insallah🤲🏻🌸
Lavininannesi1 SareEslemm Rica ederim canım içini ferah tut sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🙏♥️
Cansurts 7 haftalıkken devlet hastanesinde duymak istedim çocuk gözükmüyor sadece kese var şuan dedi ertesi gün özele gittim kalp atışı varmı diğer hastanede yok şuan dediler doktor olur mu öyle şey var deyip dinletti şükür. Yakında duyarsın kalp atışını inşallah 😍
SareEslemm Cansurts insallah😌bende en basından beri özele gittim aslında ama erken diye duyulmadı demek ki neyse ki herseyin normal olduğunu söyledi bi nebze bu bile yetti bana😍
Jdjdjdjk SareEslemm 7 hafta kısa bir süre değil atması gerek bir kaç gün daha bekleyin yoksa sizin sağlığınızı da sıkıntıya sokabilir, umarım atar 🙏🏻🤲🏻
Jdjdjdjk SareEslemm sağlıksız gebeliklerde alttan bakmak çok daha iyi çünkü bebeğe daha yakın olunuyor ve atması gerekiyorsa alttan bakıldığında duymamak mümkün değil, çünkü rahme çook yakın olunuyor ilk hamileliğimde artık atması gereken kalp atmadı ve alttan bakıldığında da duyulmadığı için kürtaj oldum ya hiç atmamıştı yada atıp durmuştu. Bazen tabi erken oluyor o yüzden de duyulmuyor ama alttan bakıldığında ne kadar erken olursa olsun atan kalp duyulur.
SareEslemm Jdjdjdjk Anladım teşekkür ederim bilgileriniz için. Gidicem tekrar bu süre zarfında sürekli iletişimdeyim doktorumlada bir sıkıntının olmadığını herseyin yolunda olduğunu söylüyor. Zaten Kalp atışını dinleyebileceğimi söyledi bana ama alttan olduğu için ben kabul etmedim. Bu sefer gittiğimde alttan da olsa baktırıcam duymak için
Jdjdjdjk U-E alttan baktırmanın bir tehlikesi yok sonuçta şunun gibi düşünün hamileyken cinsel ilişki yasaklanmıyor, doktorun yaptığı da rahme o şekilde yaklaşmak, ha sağlıksız bi gebelikte zaten kese bozulur düşük meydana gelir
U-E Jdjdjdjk canım bn ebeyim bircok kez rastladıgım için söylüyorum cinsel ilişki sonrası yasanan kanama ve düşüklerde çok oluyo
Ozgu_momy SareEslemm Gebeliğin ilk dönemlerinde vajinal muayene ile daha net sonuçlar alınır , tabi ki var öyle bir durum . Vajinal muayenenin bebeğe veya size bir zararı yoktur aksine daha net bilgi verir
Jdjdjdjk SareEslemm kesinlikle baktırın zaten bu sefer de üstten duyulmazsa ki umarım öyle olmaz, sizi sıkıntıya sokabilir bende yaşadım çünkü bunu, içinizi ferah tutun