SareEslemm Kızlar 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışını duyamadım alttan bakılması gerekiyormuş böyle birsey var mı ya
Selen37 SareEslemm bende 7 haftalıkken karından duyamadım alttan baktırdım ve duydum şükür. Sizde böyle endişe yapacağınıza gidin alttan baktırın bence
U-E SareEslemm alttan baktırmak bazen tehlikeli olabiliyor doktor gerekli gördüyse baktırnanızı öneririm
somurtkankedi SareEslemm canım bazen geç duyulabiliyor doktor birşey demediyse eğer 1 hafta bekle sonra git inşallah duyarsın. Haftaya da duyamazsan için rahat etmesi için alttan baktırırsın
SareEslemm Selen37 anladım ya alttan baktırmak istemedim ben karından da bakılıyor diye doğru bulmadım
Jdjdjdjk U-E alttan baktırmanın bir tehlikesi yok sonuçta şunun gibi düşünün hamileyken cinsel ilişki yasaklanmıyor, doktorun yaptığı da rahme o şekilde yaklaşmak, ha sağlıksız bi gebelikte zaten kese bozulur düşük meydana gelir
SareEslemm somurtkankedi öyle yapıcam hersey yolunda dedi aslında içimde rahat ama duymak istemiştim bi an😌alttan da diyince istemedim zaten o da gerek duymadı teşekkür ederimm insallah🤲🏻
Jdjdjdjk SareEslemm sağlıksız gebeliklerde alttan bakmak çok daha iyi çünkü bebeğe daha yakın olunuyor ve atması gerekiyorsa alttan bakıldığında duymamak mümkün değil, çünkü rahme çook yakın olunuyor ilk hamileliğimde artık atması gereken kalp atmadı ve alttan bakıldığında da duyulmadığı için kürtaj oldum ya hiç atmamıştı yada atıp durmuştu. Bazen tabi erken oluyor o yüzden de duyulmuyor ama alttan bakıldığında ne kadar erken olursa olsun atan kalp duyulur.
Burcu3506 Alttan baktırmak bi sorun yaratmıyor canım ama tabi içine sinmezse az daha bekle bende inşallah haftaya duyacagım
SareEslemm Burcu3506 bekliyorum sizin adınızada çok sevindim birde hayırlısıyla kucağımıza alabilsek❤️
Yalcnnaysgll SareEslemm canım kızımı 6 haftalıkken kesesini görmüştük 7+3 te kalp atışını duymuştuk korkma duyarsın 7 haftalık olmuşsun zaten duyarsın benimde şuan 2. Gebeliğim bekliyorum bende 7 haftalık olmayı öyle gitcem
SareEslemm Yalcnnaysgll Allah bağışlasın canımm❤️benimde 6 haftalıkken keseyi görmüştü işte şuan gitsem heralde kalp atışını duyabilirim bende😌Hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza insallah🤲🏻🌸
tgba715 SareEslemm canım evet doğru alttan bakılırsa duyulabilirdi kimi 9. Haftaya kadar karından duyamayabiliyormus endişe etme neden alttan bakmadı peki
SareEslemm tgba715 anladım bilmiyorum Kİ canım bende 🤷🏻♀️kalp atışını duymak istediğimi söyledim oda duyulur ama alttan bakmak gerek onada gerek yok şuan dedi
cahillesohbetikestim SareEslemm alttan baktırmak ta herhangi bir sıkıntı bir sakınca yok ki ilk kalp atışını vajinal ultrasonla duyduk iyi ki de baktık diyorum yoksa karından duyana kadar aklımda kalacaktı 🧸☺
SareEslemm cahillesohbetikestim yaaa şuan benimde öyle baya içimde kaldı duyamamak. Olmadı gidicem bende tekrar öyle yapıcam yine alttan baktırmak gerekiyorsa canım
Lavininannesi1 SareEslemm Canım bende de alttan bakılmıştı bir sorun olmadı çok şükür olabiliyor böyle şeyler
SareEslemm Lavininannesi1 şükür sevindim sizin adınıza❤️ Tavsiye etmedi kimse bana attan baktırmayı o yüzden kabul etmedim bilmiyordum sakıncalı diye düşünüyordum teşekkür ederimm tavsiyeniz için🌸
cahillesohbetikestim SareEslemm doktorum sormuştu bana şuan vajinal duyabiliriz bakalım mı yoksa bir hafta sonra karından mı duyalım ye ben bekleyemem bir hafta dedim hemen bakalım çok şükür her şey yolunda İkinci kontrolümüzde de her şey yolundaydı inşallah sağsalim kavuşuruz yavrularımıza🤲☺
Lavininannesi1 SareEslemm Rica ederim canım içini ferah tut sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🙏♥️