Adalina09 LalinMom İyi işte ne güzel biliyormussun tavsiye ederim dondurucuya at yemek ogunu olarak yanına salata kola ayran üstüne de tatlı çok güzel 😂
Zeyneplena34 Nehirimmm06 Ben nişasta ekliyorum hem kıyır kıyır oluyor hem taze kalıyor. Pisirip atıyorum dolaba. İcine normal nutella koyuyorum. Bazılarını da biskrem görünümlü sade yapiyorum. Ama poşetlere degilde saklama kapları ile koyuyorum dondurucuya. Misafir adedine göre çıkarıp oda ısısında bekletiyorum ısıtmıyorum birdaha
Zeyneplena34 LalinMom İcli kofte şuan da var yapip attiğım dedigin gibi ben bunlari kendimize koyuyorum. 😅 Ama çay yanina kurabiye, pogaca cesitleri ariyorum cok teşekkür ederim yine de 🥰
Zeyneplena34 3506 Amin canım bunları genelde hep yapıyorum hatta bitirdik dondurucuyu temizledim. Doğumdan sonra bende kışa hazirlik yapicam ama suanlik sadece kurabiye, pogaca vs misafirler için yapmak istiyorum. 🥰☺️
Alwayshope Zeyneplena34 benim buzluğumda cok güzel bi böreğim var fazlasıyla💓 bende kurabiye koydum bi de mozaik pasta düşünüyorum veya meyveli parfe. Görümcem kendi doğumunda yapmıştı mozaik pastalara limon sıkacağında şekil veriyor şoklatıp tek kişilik sunum yapıyor tabaklara vok güzel olmuştu ya ondan yaparım ya da meyveli parfe 🎈 (krem şanti içine petibör halley istediğin meyveler isteğe bağlı damla çikolata ve kuruyemiş koy karıştır buzluğa at servis ederken kes üstüne çikolata sos hazır A101 de varya uzun olanlar ondan missss gibi )
Adalina09 Elif-Handan01 Başka yerde olsaydık kendimi tanitirdim da şuan bütün akrabalar burda bulur beni ifşa olmak istemem 😂
Elif-Handan01 Adalina09 ahahahahaha ay o kadar çok güldümki çok haklsıınn bencede boşver sevindim ama 😄😄
Adalina09 Elif-Handan01 Mesela ben bı ara burda bir tanıdığı bulmuştum öyle şeyler anlatıyor ki bende aaa oyle mi olmuş seni tanıyorum falan filan dedim aynı duruma düşmek istemem 😂
Elif-Handan01 Adalina09 yok yok merak etme canım ben pek tanımıyorum nevsehirlileri ürgüpte doğdum büyüdüm sadece burda evliyim o yüzden kim olduğunda önemli değil salla gitsin hepimiz yapıyoz insanız 😄😄
Adalina09 Elif-Handan01 kendimi tanıtmak bişey değil senden zarar gelmwz de radar çok yakalanmayalim 😂
Burcukra Ben tuzlu tatlı kuraniye koyuyorum sigara böreği koyuyorum kek koyuyorum poğaça koyuyorum taze fasulye bezelye biber vs koyuyorum hepsi pratik oluyo valla