Ay dün dondurucuyu çıkarttım maşallah kıştan beri baya buzlanmış 2 gün fişini çektim anca kendine geldi. Mis gibi yaptim çok şükür. 😅 Evimi ablamla, görümcem temizlemişti zaten. Boya herşeyi hallettim oh misss, darısı yapmayanların başına 😍😂 Şimdi tek kalan şey dondurucuya pratik, lezzetli neler koyabilirim. Çok şükür 37 haftalığım öyle ağırlık vs yok. Sadece her hamile gibi ödem, sislik 😅 Sağolsun eşimde yardimci oluyor. Şimdi ben diyorum ki dondurucu çekmeceli, bir çekmeceye peynirli puf, puf poğaçalar yapıp koyayım, bir çekmeceye çikolatalı, kakaolu, sade karışık kurabiyeler yapayım, birde peynirli börek. Yeterli olur mu sizce misafirler için? Misafir dediğim de ailem, ablalarım, kayınvalidem vs. Hepsi cok şükür pandemi boyunca cok dikkat eden insanlar bir şüphem yok. Hoş geldiklerinde bebegim ve benim yanima yaklaşmazlar bile. Annem doğumdan sonra yanimda olacak. Maksat birşeyler ikram etmek 😂 Millet fıldır, fıldır gezerken biz hep oturduk( Hala da oturuyoruz vallahi 🤭😅) Neyse kızlar başka ne yapabilirim sizce. Birde sarma mı sarsam napsam?