Rosaa21 Beyzamutluu sık karşılaştıgı bir durum değilmiş demekki çok şaşırdıgına göre benimde geç döllenme olmuş adet tarihime göre 2 hafta geriden geliyor bebegim benim doktorum da 2 defa sordu eminim diynce belki tarihi yanlış hatırlıyorsundur diye sordum diyerek düzeltti
Deletedmom54555 Benimde geç döllenme olmuş . Doktorum baştan 9 gün gerilikte olabilir , geç döllenme de olabilir bi dahaki kontrolde belli olur demişti . Geç döllenmeymiş. Oğluşum maşallah bir hafta önden gidiyor şuan 😂
Beyzamutluu Elifkrblt oldu kahverengi leke geldi söyledim.ultrasonda da gördü kanamayı. İlaç kullanıyorum şuan. Bir de dinleniyorum hep yatiyorum. Başka bir tedbir yok zaten bekleyip göreceğiz 🤷🤲🏼
Beyzamutluu toffeenut ne güzel açıklama yapmış . Benimki sadece şaşırdı hatta Allah allaaaah falan dedi .
Beyzamutluu Eylulmom1 ben hap olarak kullanıyorum oral yolla. 100 mg günde 3 defa. Kasıklarım benim de hep rahatsız 😔
ikizannesi24 Beyzamutluu benimde 3 kasımdı 9 kasım olarak değiştirdiler geç döllenme olmuş diye kötü bir şey değil korkmayın
Fatma2133 Beyzamutluu benimde 15 mayıs son adet tarihi 6 haftalık dedi doktorum geç döllenme ve kanama alanı bendede var progestan kullanıyorum kanaman varmı senin?
Beyzamutluu Fatma2133 vardı ilaçla birlikte şuan yok çok şükür ama içerideki alan nasıl bilmiyorum cumartesi öğreneceğim 🤲🏼
Beyzamutluu Elifkrblt kahve leke geldi geçen haftalarda. Sonraki günler de açık kahve devam etti randevu gününü bekledim gitmedim hemen. Randevu günümde ilaç verdi şuan yok lekelenme ilaç kesmiş olması gerek ama içerisi nasıl bilmiyorum henüz randevunu bekliyorum
Sevgikaya1525 Beyzamutluu bence gayet norml bende 14 aralık 2020 de adet tarhim idi doktora 25 ocakta gittim ve muayene etti kese var bebek yok dış gebelik felan dedi sonra kan tahlili istedim yptı betam 220 çıktı yok dior sen karıştırıyorsun diordu adet tarihini sonra ki gidişimde bebek oluşmuştu ve bana geç dölenme dedi olablyr ama bebek büyüdükçe adet tarihine denk geliyor bebek iri olursa kilo alırsa aynı hafta oluyor tekrar
Prlkelif Beyzamutluu yani bu son adet tarihine o kadar takıntılı ki doktorlar anlamıyorum benimde son tarih 13 kasım ama ultrasona göre hamilelik başlangıcı 7 Aralık bende not alırım herşeyi ama inandırmak zorunda kalıyoruz nedense
Merve_kol Beyzamutluu canim benim de son adet tarihim 24 eylül doktora gittiğimde döllenme geç olmus o zaman dedi 4 ekim tarihini baz alarak degerlendirdi
mom073 Beyzamutluu benim de 15 mart idi ama geç döllenme ilerde adet tarihin değişecek sana söylediğim tarihi not edeceksin dedi ama bisey demedi hiç ben simdj adet tarihi kac olarak görüyor bilmiyorum