Dilekcnkn Meryem310321 103 gün kaldı 🌸 İsimli hastahane çıkışını madre bebekten aldım çok kaliteli, kapı süsümü soner süs bebekten aldım oda harika 😊 kıyafet , battaniye tarzları civil ve lcw’dan alıyorum 😊🌸
YuvarlanamayanPandaa Meryem310321 ikinci hamileliğim ilk oğlum çatı darlıgından sezeryandı buda mecbur sezeryan 🥰
Sinem4664 minikprensimmm123 evet ben ilk zamanlardan beri en ufak bir iş yapsam ayağımın uzerıne basamıyordum belim agrıyordu, bır ara geçmiş ti bu sıralar tekrar başladı az bir iş yapsam belimin ortası kalça üstü çok fena agrıyor ve yattıgım zaman da çok acı veriyor
minikprensimmm123 Sinem4664 İşte aynı benim gibi olan birisi daha yatsam geçmiyor otursam geçmiyor ya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️kasıklarında da hiç oluyor mu ağrı canım
minikprensimmm123 Sinem4664 Valla bu kadar benzerlik olmaz ya inşallah Bi an evvel azalır canım ağrılarımız
minikcivcivim Meryem310321 oy maşallah bizim de son 114 ama geçmek bilmiyor yaaa🤦♀️ adana sıcağın da birde. Benim alışveriş yaptığım bir yer var hem ürünleri güzel hemde çok uyguna ( https://www.enucuzbebekmarket.com/ ) Neredeyse bütün herseyini buradan aldım
Sinem4664 minikprensimmm123 ay inşallah canım bende 24+1 im kontrole gıttıgımde bende soylıcem geçer dıye bekliyorum ama bı sonuç alamıyorum