Meryem310321 Ekim anneleri son110 gün rabbimin izniyle hazırlıklar nasıl gidiyor istagrmada guvendiginiz aliveris yaptığınız site var mı uygun paylaşalım birbirimizle
minikprensimmm123 Meryem310321 Allah nasip ederse son97 ben Instagramdan bir sayfadan kıyafet siparişi verdim çok uygun fiyatı canım elime de ulaştı
Meryem310321 minikprensimmm123 tşk ederim bnde dün Zbebe diye bir yer var çok uygun çok güzel kıyafetler aldım kargo bekliyom
Sinem4664 minikprensimmm123 evet ben ilk zamanlardan beri en ufak bir iş yapsam ayağımın uzerıne basamıyordum belim agrıyordu, bır ara geçmiş ti bu sıralar tekrar başladı az bir iş yapsam belimin ortası kalça üstü çok fena agrıyor ve yattıgım zaman da çok acı veriyor
YuvarlanamayanPandaa Meryem310321 ikinci hamileliğim ilk oğlum çatı darlıgından sezeryandı buda mecbur sezeryan 🥰
minikprensimmm123 Meryem310321 Ya bende öyle gündüz çok ağrıyor gece fazla ağrım olmuyor kasıklarına da vuruyor mu ağrı hiç canım
Mmeelliikkee Meryem310321 bugün 100 😍 sağlıkla kavuşalım inşallah ♥️ Hazırlıklarımız bitti sayılır anne yanı beşik istiyorum yoyko bir tek onu indirime girer belki bi umut takip ediyorum 🥳 varsa bende amigurimi sayfası önerisi istiyorum 🌺
Hilaldenerieser Mmeelliikkee Merhaba kızıma amigurimi yaptırdım piyasanın çok altında bi fiyata,Sizede tavsiye ederim. sayfanın ismi oyuncakorguevi
Elfelf475 Meryem310321 son 118 kaldı ama bakalım kendisi ne zaman gelmek isteyecek 👶🏻 ben de araştırıyorum hastane çıkışı ve kapı süsü için fikirlere açığım 🌸
Meryem310321 Elfelf475 janset_ efe_baby hastene çıkışı için çok güzel yapıyorlar cnm bir bak istersen