Beyzan Hissetmiş miyim neyim bu kızın sesi çıkmıyor adını yazıp bakayım dedim postu buldum 😍 inşallah bu sefer geliyordur bir nst ye mi gitsen acaba
Hafissee Beyzan aslında bugün kontrol günümdü agrı sızı yok diye gitmeyim dedim kocam cuma günğ geliyor cuma giderim dedim 😁 daha agrılı olursa koşarak uçarak giderim yeminle dua et bugün dogurim bende 😁
Hafissee alimerve akıntım bayadır yok zaten iç çamaşırıma gelmiyo çiş yapıyorum silince peçeteye geliyo böyle nasıl anlatsam ay bilemedim 🙈
Merveyzc1661 Hafissee galiba geliyor beklenen an 🙊 hafise sakin beni unutma bak sancin varsa Merve yazicida dogursun en kisa zamanda hayirlisiyla diye dua et 🙊 insallah geliyordur tek nefeste kavus mis kokuluna
Hafissee Merveyzc1661 😁😁😁 nolcak biz bu anaların hali 😁 herkes bir ümit bekliyor ya 😁 dualarım hepimizle canm benm 💙
Evindarr Hafissee teyzelerden ninelerden 😛 duyduğum kadarıyla bebek bir anda düşebilirmiş 🤦🥴 lafa bak 😃
Merveyzc1661 Hafissee aynen oyle gercekten annem uzakta o gelcek dogsada o gelene kadar gunler beklemeyle gecmese diyorum ama bekliyoz ya gelmezler 😂
Basakgul Hafissee Ben bugün sordum o akıntı normal dedi 😒 kasılmalarım da var ufak tefek sancı da çıkıyor ama normalmiş 🤦
Cigdemmom Hafissee haftan neydi canım senin 😅 sanırım daha 40 olmadın şişirdin bizi doğurmak doğurmak diye aramızda pek zaman yok 39+3 üm 😅😅