Masalannesii Hafissee ayyy hadii inşallah geliyor bebiş🥳🥳🥳🥳 sancin kac dk bir geliyor bel ağrısı falan eşlik ediyormu
Hafissee Masalannesii bel agrısı var ama aşırı sert değil bebegim cok toplanıyo karnımda dakka tam bilmiyorum nasıl tutuluyo nasıl oluyo sancı uzun sürüyo cünkü
Funda2735 Hafissee bıktın valla senle birlikte bizde dokuz doğurduk ama sabret Allah korusun doğumun kötü geçeceğine boşver bekle az daha içerde Kalacak değil ya 😂 harekette azalma varmı
Hiranurecrin Hafissee Ay hadi inşallah kız sal sıramızı artık 😂Bazen yalancı sancılarım oluyo acaba doğum mu diyorum Aman yokya ne sancısı daha hafise doğurmadı diyorum 🤣🤣Şaka bir yana rabbim yardımcın olsun INŞALLAH 🤲🥰Bende doğurdum postunu görürüz INŞALLAH
harley Hafissee benimde böyleydi 2 3 gün sonra sabaha karşı suyum patladı öğlen doğurdum yürü bol bol
alimerve Hafissee aslında ben bi yerde okumuştum illa kanlı olucak diye bişey yok Nisan beyaz da olabilirmiş akıntıdan ayrımı da yoğun olurmuş
Hafissee alimerve akıntım bayadır yok zaten iç çamaşırıma gelmiyo çiş yapıyorum silince peçeteye geliyo böyle nasıl anlatsam ay bilemedim 🙈
Basak26 alimerve evet ben 26 haziranda doğum yaptım aynı öyleydi nişan gelmedi yani kanlı bir şey ama dediğiniz gibi geldi