Mom06226 hope-full midyeyi yiyenlere hayret ediyorum zaten yıllar önce hayatımda bir kere tadına baktım yedim inanılmaz kötüydü o zamanlar da bilmiyordum tam olarak nasıl bişey olduğunu sonra öğrenince daha da tiksindim birdaha da asla ağzıma sürmedim
Nelmali Mom06226 hamileligimin başından beri yiyorum hatta yememi önerdi doktorum ve ebem kan değerimi yükseltmek için
Mom06226 Nelmali ya normalde hiç aklıma gelmez et yemeklerine düşkün bir insan değilim ama kaynım paylaşmış urfalıyız biz e güzel yapıyorlar yani buradakiler de Allah var onu görünce öyle salatası ayranı yeşilliği faln canım istedi 🤷🏼♀️😀
Nelmali Mom06226 suruç aligör’ü biliyor musun ben de orda yiyorum bol bol sadece iyi pisirmelerini iste yanına da salçalı ekmekle közlenmiş soğan 😍😁
cileklisut63 Mom06226 ilk aylarda yemedim a vitamini fazla olduğu için zararlıymış ama son 3 aydır baya bi yedim 2 haftada bir filan canınız çektiyse yiyin ya millet neler neler yiyo dozu aşmadıkça bi şey olcağını sanmıyorum
Anesanne Mom06226 yani canın istiyorsa ye bir kereden hiç bişey olmaz. Yurt dışında insanlar neler yiyor ben biraz öyle düşünüyorum ☺️
Nelmali Mom06226 yakınmışız baya havalar serinken geliyordum surekli birecik e simdi evden burnumu çıkaramıyorum 🔥🔥
Gzmkrt Mom06226 ben yenilmemesi gerektiğini duymadım hiç canım benim kuzenim çok kansızdı hatta ciğer yiyip doktorda gittiğinde doktor değerlerine şaşırmıştı bende gebelerime öneriyim demişti bile 🤷♀️ Yenilmesi sakıncalı mı ki ?