Faziletsolak Mom06226 valla ben sadece ilk üç ay dikkat ettim ilk üç aydan sonra da canım ne istiyor ise abartmadan yedim içtim çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı
Mom06226 Melikekpln Faziletsolak ogrencianne35 Esra3890 midekoruyucu [silindi] valla yedim artık daha 8 haftalık hamileyim normalde canım istemez ama eşimin abisi paylaşmış gördüm dayanamadım😆
Melikekpln Benim ilk zamanlarda cok cekmisti yapip yedim oh mis😀 bence ye bisey olmaz nefis körelmeyince de 9 ay insanin aklindan çıkmıyor
[silindi] Mom06226 canımın özel olarak istediği bişey yok ne varsa gömüyorum😁😁😁 defalarca ciğer yedim Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz. Kola sigara falan onları içmem. Onun dışında herşey yiyorum 😌😌
MF0127 Mom06226 ben yedim ilk aylar çok yemedim ama 6. Ayda flan çok yedim hamilelikte en çok canım ciğer istedi ilk aylar yeme dediler ama ben azda olsa yedim.
Mom06226 Anesanne kokoreç i çok severim ama yaşadığım yerde yok maalesef bir iki yer tek yapıyor ona da güvenmiyorum dükkanı dışarıdan görünce bile dedim yani burda yiyemem ben asla anca İstanbul’a gittiğimde yiyordum 😀
Ozgu_momy Hamilelikte ciğer yemenin hiç bir zararı yok , sadece dozunu abartmamak lazım her yiyecekte olduğu gibi
Eminos123 Mom06226 yiyebilirsiniz hamileliklerimin 2 sinde de yedim hatta kurbanda oglen yemeginde mutlaka ciger piser kayinvalidemlerde afiyetle yiycez yine
hope-full Benim doktorum da ilk 12 hafta izin vermedi dikkatli beslendim ama sonrasında çok canın istediğinde iyice pişmiş olarak temiz bildiğin yerden ciğer de yiyebilirsin, kokoreçte yiyebilirsin dedi. Midye kesinlikle yasak 🥰
Mom06226 hope-full midyeyi yiyenlere hayret ediyorum zaten yıllar önce hayatımda bir kere tadına baktım yedim inanılmaz kötüydü o zamanlar da bilmiyordum tam olarak nasıl bişey olduğunu sonra öğrenince daha da tiksindim birdaha da asla ağzıma sürmedim
Elif5361 Mom06226 Hamileliğimin başında sordum sakatat önermiyoruz demişti doktorum 35 haftalık oldu hala aklımda 😂😄doğumdan sonra yiyeceğim
LalinMom Mom06226 Daha 1 ay önce kuzu ciğeri yedim 1 şişi geçmedikçe problem değil sadece ilk 3 ay önerilmiyor
Anesanne Mom06226 yani canın istiyorsa ye bir kereden hiç bişey olmaz. Yurt dışında insanlar neler yiyor ben biraz öyle düşünüyorum ☺️