rumeysa3460 Kızlar kaç hafta da bir kontrole gidiyorsunuz ? 22 haftalığım en son 20 haftalkken gitmjstim açıkçası doktorum da şu vakit gel demedi ?
Nazlican1994 rumeysa3460 ben ayda bir gidiyorum 10 Haziran’da gittiysem tekrar 10 Temmuz’da gidicem 😇
Esila_kayacan rumeysa3460 en son 10 gün önce gittim bayramdan sonra gideceğim diğer gebeliğimde de öyleydi🥰
aybkaslan rumeysa3460 Ayda bir gidiyorum her gittiğimde doktorum bir sonraki randevu gününü ayarlayıp veriyor
Ayseee4238 rumeysa3460 ayda bir gidiyorum doktorum kendide zaten her gittiğim de önümüzde ki ay bu tarihlerde gel diyor.
230820k rumeysa3460 15 haftalığız ayda 1 gidiyorum ama 2-3 gündür merak ediyorum 3 haftadır görmedim bugün içim randevu aldım öğlen gidip görücem inşallah 🙏☺️
EsilaErtugrul rumeysa3460 35 haftaya kadar 4-5 haftada bir gittim simdi doktorum 10 gün sonra gel dedi artık haftada bir nst çekilecek
KuzeyiinAnnesii rumeysa3460 ayda 1 cnm 4 haftada 1 yani ☺️ doktorlarda genelde bu şekilde çağırıyor riskli bi durum yoksa
Veralynn rumeysa3460 4-5 haftada bir gidiyorum arayi fazla acmamak adina 😊 ben 2 ayda bir giderim salginda hastanede ugrasmak istemem diyodum simdi meraktan haftalari iple cekiyorum 🙈
Emsare Ayda bir gidiyorum şu ana kadar. 28+0 oluyorum yarın. Randevum haftaya, doktor bir sorun görmediği müddetçe son aya kadar sık çağırmayacaktır diye düşünüyorum