Gkc92
Sizi çok iyi anlıyorum biz de bildiğiniz doktor doktor gezdik maddi imkanınız olmasaydı bilmiyorum ne olurdu bazı bilinçsiz doktorların elinde . Şükürler olsun ki biz hem bizi hem problemimizi anlayacak bir doktor bulduk inşallah sizde bulursunuz. Sizin doğumunuz büyük ihtimal sezeryan olacaktır nacizane tavsiyem doğumu nerde yaptığınız fark etmeksizin işinin ehli bir doktorda yapmanız. Doğum deyip geçmeyin bazı doktorlar telafisi ömür boyu mümkün olmayan hatalar yapabiliyor . Bende genetik translokasyon ve ileri derece trombofili var bunun dışında da bir çok sağlık sorunum var, tekrarlayan gebelik kayıplarım vardı . Translokasyonum bebeği yabancı olarak algılayıp vücuttan atmaya çalışıyordu. Trombofilinin çözümü vardı ama translokasyonun çözümü yoktu proflar işin şansa kaldı sadece hamile kalmam değil kaldıktan sonraki gebeliğin takibini yapacak doktorun çok çok bilgili tecrübeli olması lazım, bebeği kaybetmemek için tüm tedavileri uygulayabiliyor olması lazım belki o şekilde olur anca demişlerdi . Kızıma hamileyken 6.5 ay hastanede yattım kanamadan eğer hocamın doğru ve zamanında tedavileri olmasaydı belli ben hiç anne olamayacaktım. Ömür boyu duacısıyum doktorumun. Rabbim size de gönlünüzce bir doktor bulmayı ve kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin 🤲🏻🌸