Rukiyecik Periyo benimkinin kilosu 10 gün önce gittgimde 1650 ydi. 1 hafta geride dedi doktor. Şuan muz süt ve fındık blenderden geçirip içiyorum sabahları. Kilosu yerine gelsin diye. Sizinkinin kilosu nasıl
ivmenas Fatma8997 32. Haftada 3 cm acilmam vardi. 34+5im devamli yatiyorum kasilmalar icin magnezyum bol su ve adalat ve progestan kullaniyorum.
Aslimuuuu ivmenas mrhba geçmiş olsun. bende plasenta previa da var. 20 li haftalarda yinr kanamam olmuştu.şuan31+5 günlüğüz. Dün evde temizlikçi vardı sanırım makinaya tülleri koyarken falan bikaç kere eğilince böyle bşy oldu..sabah pembe kanama ile uyandım.sonra doktora gittik zaten previa diye ciğer geliştirici olacaktım.progestan ve magnezyum da kullanıyorum normalde.bunlara ek olarak bi hafta sadece yatış ve adalat verdi doktorum.ciğer geliştiriciyi de oldum yarın ikinci dozu.korkmamak elde değil. Sağ salim alırız vaktinde alırız inşallah kucağımıza🙏
ivmenas ElfAtm1 karniniz duvar gibi sertleserek ortada toplaniyor. Ama tum karniniz bir kismi oluyorsa bebek donuyordur
semsem21 Periyo tam olatak nasil tarif eder misiniz ben de 32 haftalik gebeyim. Sag kasigimda bir agri var oyle gelip giden bir agri degilde devamli bir agri. Yalanci kasilma mi acaba anlayamadım?
Mom726272 ekimannesi3 karnın taş gibi olması belli Bi süre sonra geçmesi tabi karnıma dokununca değilde karnımda acı hissettiğimde anlıyorum kasılma diyorum bebek sertleşiyo gibi düşün daha küçük olduğu için göbeğimin alt tarafı sertleşiyo mesela sadece ve bel ağrısı da oluyo aynı zamanda
ekimannesi3 Mom726272 bende de oluyor o şekil sertleşme ama ben bebek bir yerini falan dayıyor diye dülünüyorum ağrım vs olmuyor çünkü hoşuma bile gidiyor☺️
Elifmondeisen Periyo iyi o zaman birsey olmaz Allahin izniyle. İnsallah saglikla vaktinde kucaklarsiniz bebeğinizi
Ysmn029 Elifmondeisen ahh çok iyi sevindim adınıza . Benim de kasılmalarım oluyor 34 haftalık oldum korkuyorum
Elifmondeisen Ysmn029 Korkmayin haftaniz ileri Allahin izniyle birsey olmaz insallah saglikla kucaginiza alirsiniz. Benim 36+6 idi ama 35 haftaliklarla uyumluydu, cok sukur sıkıntı olmadi sizde de olmaz, insallah vakitlice gelir
susam_18 Gulbeyazk 36 olmuşsunuz ya doktorunuz ne zaman ilaçları kesin dedi. Ben bu ayın sonunda 37 olcam inşallah kalkarım artık diyorum. İlaçlarla duruyoruz bizde.
Gulbeyazk susam_18 ilaçlarla beraber sancılarım vardı dün kestik çünkü yarın sezeryanda alıcaz canım artık sancılar sık gelir oldu
Ysmn029 susam_18 yok hayır 33. Haftam da kontrole gittiğim de nst de çıktı bir gece yattım ilaç serum falan ciğer geliştirici yaptı sabaha sancı falan çıkmayınca çıkardı dinleneceksin eve gidip yatacaksın dedi herhangi bir ilaç vermedi rahatsız hissettikçe gel nst bakalım dedi
susam_18 Gulbeyazk oy sağlıkla alın kucağınıza. İnşallah bende o haftaları görürüm. 🤲🏻 nidicard magnezyum içiyorum ama kasılmalarım oluyo malesef😔
Periyo Hav12316 canım kasılmam çok oldu ben böbreklerimi üşüttüm sandım ama kasılma oluyormuş çok sancım oldu ntsdede çıktı serum verdiler geçti şuan ama heran herşey olabilir bilmiyorum
Elifmondeisen Periyo yok almadilar çok şükür. 2140 gr olarak 35 haftaliklarla uyumlu olarak dogdu bebegim ama sukurler olsun ki kuveze gerek kalmadi