Periyo Kızlar 33 haftalığım ve kasılmam var serum taktılar geçti ama gelip gidiyor bu durumu yaşayanlar varmı lütfen yazsın
Gulbeyazk Periyo bende o haftalarda yaşadım cnm 5 gün yattım hastanede şuan 36 olduk dün yine başladı ve yine yatiyorum
Elifmondeisen Periyo benim de 34. Haftada ayni şey olmuştu. Kasılma ve sancilarla hastaneye yattin 1 gün, ama açıklik yoktu. Serum, ilacla kaksilma durduruldu, 1 doz da ciger gelistirici yaptilar. 36+6 da doğum yaptım. Sizin aciklik var mi?
Didonutella Periyo ben yaşadım canım. Kasılmaların kaça kadar çıktı? Önemli olan düzenli olması panik yapma bakalım ben 37+1 i gördim bak haftaya doğum inş ☺️
susam_18 Gulbeyazk 36 olmuşsunuz ya doktorunuz ne zaman ilaçları kesin dedi. Ben bu ayın sonunda 37 olcam inşallah kalkarım artık diyorum. İlaçlarla duruyoruz bizde.
Uykucu2307 Periyo canım benim 29. Haftada vardı kasılma aşırı hemde. Yürüyemiyor derecedeydim. Hafif de bi kan geldi doktor progestan verdi. Rahatladım baya. Yarın 36 olucaz bi sıkıntı yok yalancı sancilarim dışında allah yardim etsin herkese.
Rukiyecik Periyo canım geçmiş olsun. Benim de 29. Haftada kasılmalarla acile gittim. Ama o hafta başlayan bişey degildi. Benim dha onceden de kasılmalarım oluyordu. 29. Haftada gittiğimde 5 gün yattım hastanede ilaç ve serumlarla durduruldu. Bide 2 doz ciğer gelistirici yaptılar. 1 hafta önce kontrole gittim. Nst de yine sancı gözüktü doktor yatış istedi ama ben kabul etmedim. Şuan 33+2 yiz. Benim amniyon sıvısı fazla oldgu icn erken kasılmaya neden oluyormus o yüzden erken doğum riskim var.
Periyo Rukiyecik merhaba kardeşim benim sıvımda fazlaymış bende 33. 3 günlüğüm açilmam yok dün hastaneye gittik serumla sancım durdu
Periyo Rukiyecik merhaba canım bebeğin kaç kilo yani haftasına göre banada sıvı fazlalığı dedilerde am ilaç falan vemediler
Fatma8997 34+3 olduk 1 haftadır kasılmalarım durmuyor cocuk kanala tamamen girmiş 3 cm acılmam var erken doğacak galiba
ivmenas Fatma8997 32. Haftada 3 cm acilmam vardi. 34+5im devamli yatiyorum kasilmalar icin magnezyum bol su ve adalat ve progestan kullaniyorum.
Elifmondeisen Periyo iyi o zaman birsey olmaz Allahin izniyle. İnsallah saglikla vaktinde kucaklarsiniz bebeğinizi
Rukiyecik Periyo seninle aynı haftalardayiz. Bende 33+2 yim. Peki bu sıvı fazlalığı için detaylı ultrasona girdin mi acaba ? Benim bulunduğum yerde olmadığı icn giremedim.
Mom726272 ekimannesi3 karnın taş gibi olması belli Bi süre sonra geçmesi tabi karnıma dokununca değilde karnımda acı hissettiğimde anlıyorum kasılma diyorum bebek sertleşiyo gibi düşün daha küçük olduğu için göbeğimin alt tarafı sertleşiyo mesela sadece ve bel ağrısı da oluyo aynı zamanda
alazzeyneperva Periyo kasılma nasıl oluyo bu aralar gerilme ve deisik agrilar hissediyorum ama kasılma tam olarak nasıl bisey bilmiyorum
ErsiNuray Periyo 26 haftalikken basladi canm.bnmde nefesim kesiliyordu haraket edemiyordum hala devam edyor 36 olcam bol su ic kaslma anında günlük su tüketiminde fazla olsn. Bnm.nst dede çıkmıştı kaslma. Sukur bu haftaya kadar geldik inslalah sende vakti zamannda alirsn kucaina
ElfAtm1 Periyo bu kasılma dediğiniz şey nasıl bir şey. İlk gebeliğim o yüzden soruyorum. Bende 33+4 haftalığım. Arada bir rahme baskı oluyor bende bunun gibi bir şey mi.
ivmenas ElfAtm1 karniniz duvar gibi sertleserek ortada toplaniyor. Ama tum karniniz bir kismi oluyorsa bebek donuyordur