OktayEsenglBa SaskinAnne kiloyla alakalı degil bence Çatlama 6 kilo aldım 37 haftalığım fakat cok catladim
SaskinAnne OktayEsenglBa maşşalh kiloyu az almakta güzel olmalı verirken sıkıntı olmaz çok az şaşırdım valla ama çatlaklarınza üzüldüm insanın canı sıkılır :( hangibölgeden oluyo en çok
OktayEsenglBa SaskinAnne karin bölgesi 30 Dan sorna başladı ve hala çatlama telaşında hiç anlamış değilim
Naz555 SaskinAnne geçen dikkatimi çekti benimde kalçalarımda çatlak olusmus görünce sok oldum 27. Haftamdaym aldıgım kılo yalnzca 6 dahası kullandıgım krem lierac nasıl oldu anlamıs degılım 🙄
Egulii aycn bebek çıkarken göbeğin ikinmadan iyice genişlediğini duydum bende merk ediyorm ama bilemedim
aycn Egulii yok cnm ya oyle bisey benim ilk dogumumda hic oyle bisey olmadi simdide yok cok sukur ne yaparsan yap catliyor vucut yapisiyla alakali bisey bence
MiraAydnYumuak 12. Haftamdayım ve karın bölgem kaşınmaya başladı ve henüz bişey kullanmaya başlamadım çok erken değil mi kızlar ya?
HasretEmre Pembemsii bende 72 ile kaldım 7.haftaya kadar kaç kilo aldınız aylık kilo alımınız ne kadardı