Sevgikaya1525 minik_7984 normlde kızlar düşkün olur abi benim oğluşumda annesinin papucunu dama atı da😂 yanar yanar ona yanarım
minik_7984 Berra71 ben de kıpır kıpır bır seyler hissediyorum ama ne oldugunu tam olarak bilmiyorum ki 🤣
minik_7984 Sevgikaya1525 canım bence bunlar babayı az hissettiği için oluyor surekli senın içinde ya 🤣
Sevgikaya1525 minik_7984 olablr bak o da 😂ya da sen taşı ben sna herşeyi yaptıraym ama babam benim herşeyim😂diorlardır
Sevgikaya1525 minik_7984 teşekkür ederim canm ah 😂böyle olmazsakta zman geçmiyor kız valla😂hep şu dört duvarda şu telefona bağlıyız😂uykularda haram oldu
Mavi34 minik_7984 15 den sonra elin karnında olursa arada ufak.kipirtilar oluyor ama gaz mi bebek mi net ayırt edilemiyor 19.da net hissettirmeye başladı benim.minik
Melekd minik_7984 benimde ilk gebeliğim 19 da hissettim biraz. Şimdi20+5 im 2 gündür çok güzel hissediyorum. 1 gün hissedip 3 gün hissetmemek normal aklında bulunsun. Ve genelde akşam hissediliyor uzandığında
Annesininkuzusu01 minik_7984 19+6 haftalığım Pazar günü hissettim bir de bugün, ilk zamanlar zaten net olarak farkedilmiyormuş
metehaninannesiii minik_7984 yok yok kuzum inan öyle bir şok oldum ki bekliyordum ama bekledigim zaman olmadı kuran okuyordum sesli oda dinlesin diye o sırada bi vurdu ağladım inan kuranın basın da sevinçten şimdi döndüğünü bile hissediyorum
zllcnlky minik_7984 ben 19.haftada hissettim. Daha öncesinde de hissettiğimi sandım ama sonradan anladım ki onlar gaz falanmış 🤭 asıl olan farklıydı