Ozgull11 minik_7984 ben 13+4 deyim birşey hissetmiyorum fakat sırt üstü yattığımda karnımda hafif hareket görüyorum pıt pıt atıyor ama dediğim gibi his yok görüntü var 🥰 50 kg oldum ikizlerim var Rabbim hepimizi bebeklerimize sağlıcakla kavuştursun
minik_7984 Ozgull11 amın canım herkes bağırsak hareketi dıyor oyle olunca belli haftadan 20 falan once hıssedıkmez dıyor ama bilmiyorum
Ozgull11 minik_7984 aslında bende öyle düşündüm annem bağırsak hareketi niye ortada olsun ne niye şimdi hereket etsin bağırsağında mi yeni oluşuyor diyince cevap veremedim bizim hatuna göre biraz daha yanlara doğru olurmuş bağırsak hareketi 🤭
Busra333 minik_7984 çok çok güzeldi ama çok küçük küçük ve düzenli olmuyor canım mesela her saat her dakika ille olacak diye düşünme :) ufak ufak kıpırdamalar :)) şimdi 28 hafta bitti çok daha sert vuruslar 🦵🏻 😀😂
Sevgikaya1525 minik_7984 ewet kuzum dha var🥰hayrlısıyla hissedersn inşallah sonra da Atınca tekmek öyle acıtıyor ki özelikle 30 cu haftamdaym allahım bazn öyle sert atar ki çığlık atasım var
Sevgikaya1525 minik_7984 hemde nasıl kız 😂brz ewel sol tafa uzandım babasıda geldi oğluşum bugün nasılmış dedi bu da babasını duyar duymaz şekilden şekle girdi😂ha bire vurdu ben taşıyom zorluğu ben çekiyom ama cilve babaya yapılıyor😂
Berra71 minik_7984 aslında hissetmen lazım böyle kalp atışı gibi oluyor ondan sonra yavaş yavaş daha çok hissetmeye başlarsın ben 17 haftamda tam net şekilde hissetim öncesi kalp atışı gibiydi acaba bebekmi yoksa banamı öyle geliyor diyordum
minik_7984 Berra71 ben de kıpır kıpır bır seyler hissediyorum ama ne oldugunu tam olarak bilmiyorum ki 🤣