AESahin Hafissee hahah okula yazdırmak lazım bunları bizim var gerçi son 13 diyor uygulama bakalım ne zaman gelecek😄doğum hikayelerimizi yazmak nasip olsun.
Asafnrr Bende oldum 2 hafta oldu olucak nerdeyse ağrılarım hala devam ediyor ama açılma oldu olmadı bilemiyorum 🤷♀️ ama o günden sonra hiç ağrılarım kesilmedi böle ara ara adet ağrısı gibi bıçak saplanır gibi ağrılarım oluyor
Malidlgz AESahin anam çocuk doğurmaktan korkmuyor bu karılar çatı muayeesinden korkuyorlar anlamıyorum 🙏🏻🤦🏻♀️
AESahin Malidlgz beni de hep korkuttular sonra dedim yani çocuk doguracagiz ordan bir dk lik bı muayane ne kadar zor olabilir 😂😄
AESahin [silindi] işte bacakları serbest bırakınca inan hiç hissetmiyorsunuz ve kendinizde biliyorsunuz kasmasaniz acımaz o yüzden sakin olun güzel geçer inslh
AESahin ecevecev21 37 de yapacağını söylediler ilk ama benim 36 da başı kanala girdi diye yapmadılar doğumu tetikler dediler bugün 38+1 de oldum bı sorun yoksa 37-38 de yapılıyor.
AESahin Burcinn_ozdemirr bizim var demek ki daha günü 😄38 henüz ama haftası da önde gidiyo zTen biraz daha kilo alsa işimiz zor
Aysehuma_33 AESahin bende Çarşamba olucam hala dogurmadım sırf tetiklesin diye muayane olmak istiyorum
Sirius0 Ben de 37,38 haftalarımda oldum çatı muaynesi şuan 39+3 deyiz hiçbir doğum belirtim yok sanki bi 9 ay daha kalır gibi hiç inanamıyorum sancı geleceğine çünkü baya iyiyim zindeyim yani