Kızlar bana denebunu.comdan geldi sleepy 3 farklı çeşit. bio kalın, natural az daha ince, extra olan çok ince. açıkçası çok farkları yok dokusu olarak bio daha iyi görünüyor 1 numara yollamışlar falakat çok küçük geldi yanı en fazla 1 hafta kullanışlır gibi az alınmalı 1 numara bence 20 30 tane kadar. Ayrıca ben molfix ile karşılaştırdın molfix doku olarak daha yumuşak ve rahat duruyor kararsız kaldım o yüzden. Prima zaten direk elenmeli bence çoğu insan pahalı die bir şey sanıyor onu ama içeriği temiz değil 1, 2. Pudra kokusu alerjik yapabiliyormuş bebelere. yeni doğan için hiç sağlıklı değil bence.
[https://imgyukle.com/i/Qzca6](https://)
Hangi Bebek Bezi?
Ayseclik-7 valla ilk bebeğimde prima kullandım ne pişiği geçti ne taşması ama bunda hiç bi sıkıntı yaşamadım lu an 2 numaraya geçtim
Kevser45 bende aldım goon içerik ve fiyatı uygun geldi
- Düzenlendi
HappyMom prima 👍👍 ve kızlar stok yapmayın bence çünkü benım kızım yenı 3 aylık oldu ve 3 numara kullanıyoruz anca oluyor yanı ufak kalıyor bezler tanı her bebek farklıdır ama gerek yok bence stok yapmaya heryer market
2kusunannesi jeny wily bim de satılandan mı
Sevinncc bio naturalinki mi normal beden iyice kafam karisti da 😂
İlk oğlumda Prima aldık ilk günler için bitince farklı markalar denedik çok şükür pişik problemi yasamayinca kesemixe uygun gelen markaları denedik en son sleepy çıkınca onunla devem ettik bırakana kadar. Bu bebegimde de direk sleepyle başlamak istiyorum inşallah pişik problemi yaşamayız
Busrasener43 😅 şöyle söyleyeyim görümcem 2 numara almıştı kalıbı küçük dedikleri için fakat büyük geldi 1 numarasını aldılar bio naturelin 😄 o yüzden bende tekrar 1 numarasından bir paket aldım
Sleepyy
Cerikianneoluyor bizde daha kullanamadık 1 haftaya kullanacaz inşallah doğunca ☺️ Ama izlediğim videoya göre oldukça iyiydi ıslaklık testi olsun bel kısmının uzunluğu olsun şans verilmeyi hak ediyor 🙂
Sleepyy
HappyMom sleepy🎈
HappyMom tüm bezleri denemiş 3. kez bebek bekleyen bir anne olarak söylüyorum bez zaten kaldıkça bebeğe zarar veriyo hele ki kız çocuklarına o yüzden pahalı almaya lüzum yok sık sık değiştikçe hem pişik olmuyo hem de içiniz acımıyo 😅 ikinci çocuğumda önlem kullandım galonla alıyodum kremliydi hiç pişik yaşamadık bi ara üretimi durdu molfix aldık piştikten poposu kanıyodu
Elikra n den özellikle kız çocuğu dedin cnn
Sevinncc çiçek sepetinde 2 numarası 204 adet 99 TL idi ben de o kadar uygun yakalamışken alayım dedim. İnşallah güzeldir 😁 Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
HappyMom molfix birinci çocuğumda çoğunu kullandım primada dahil ama molfix
Cerikianneoluyor amin inşallah ☺️🤲🏻
nursaritas ablam primadan premium kullanırken geçti ikinci bebeğinde direkt goon aldı bende goonla başlamaya karar verdim hem uygun hem kaliteli