Meless Cananq123 ne alaka? Bebek sağlığı bu hangisi iyi gelirse onu kullanır insanlar. Milliyetçilikle bunu özdeştirmeniz çok garip😂
Bebito-ve-annesi Guneyinannesi1 babay turco en iyisi bence cok fazla arkadaşım önerdi diğer markalardan da dememişler ama memnun kaldıkları baby turco olmus
Semakaya58 Busrasener43 ben aldım kalıbı küçük diye duydum 2 numara aldım o bile küçücük 3-6 kilo doğacak olan bebeğime tam olur diye düşünüyorum
Gizemnurrr HappyMom molfix ve sleepy disinda hepsi pisik yapti slepoy de cok geciriyo o yuzdende molfix
Aysenurmom Kbra_em ekolojik olması ve içeriğinde kimyasal olmaması sebebiyle . Hem bebeğim hem doğa için
Aysenurmom Naciyeylmz yok henüz almadım ama instagramda ürün satışı yapan bir kaç yer var . Toplu sipariş vermeyi düşünüyorum
Aysenurmom Naciyeylmz YouTube da kullanıcıların bilgileri var . Liner kullanacağım bu sayede bu tuvaleti bezine bulaşmayacak .
Lenasmom Baharcilek fiyat konusunu hic söylemeyin.. kac katına çıkmış, duyunca gerçekten şok oldum :(
Ankaku HappyMom molfix yeni doğan-bim -a101 - sleepy- e bebeğin bezi hepsi güzel bütçenize hangisi uyuyorsa onu alin ama prima ile başlarsanız bir kere başka bezler pişik yapıyor prima ile baskıdansınız devam