Prensimgeliyo yaseminnn54 Özellerdeki zam yüzünden bende sanırım devleti tercih edicem hiç istemiyorum ama nasip
yaseminnn54 Prensimgeliyo Açıkcası bende istemiyorum ama sanırım öyle olacak 😏 Sezeryan olursam sorun değil de normal doğumda doğum evinden memnun olmayan o kadar çok insan var ki
Prensimgeliyo Duyguentrk İnşaAllah iyidir doğumu mu belki devlette yaparım ama yinede doğuma kadar özele gitmek istiyorum
Prensimgeliyo Nrmn İnşaAllah nasip olur özelde yapmak düşüncene katılıyorum cnm benim annemde burda değil devlette olursa naparım bilmem bunları düşünmek bile korkutuyo beni
Melegimibeklerkenn Ben dogum evinde günay dumana gidiyorum bebegide ultrason cihazinda gösteriyo her gittigimdede resmini alıyorum boyunu vs soyluyo ozel gibi rahat herseyi sorabiliyorum. Ultrasondaki dahil 3 kisiden fazla almiyo sakin ortam olabiliyo ama bende dogumu merak ediyorum orda
yaseminnn54 Melegimibeklerkenn Günay beyle tarama testleri yüzünden ters düştük bir keresinde yaptırmıyorum diye çıkıştı o zaman beri kendisine gitmek istemiyorum.
Prensimgeliyo Melegimibeklerkenn normal doğum için korkuyorum doktorun gelmiyo ve sadece ebeler oluyo birazda azarlıyolarmış sanırım
Prensimgeliyo Glmsr konakta muayene ücreti aynı 82 tl doğum 2300tl olmuş ve doktorum adatıp hastanesine gidiyo çok kötü oldu benim için
Glmsr Prensimgeliyo bende konak hastanesine gidiorm zamdan önce doğuramadık desene 🤣 artk bebisler zamanında sağlıkla doğsun da mecbur odenicek😍
Glmsr Prensimgeliyo yani uzun uzun konuşup herşeyi açıklayan bir doktor değil ama herkes kesinlikle çok bilgili ve ıyi bir doktor olduğunu söyledi bende öyle başladım gitmeye memnunum rahatlatıcı birisi sadece az konuşuyor 😊