bebegimizibekliyoruz1 humasultan3443 ayy ben de 18 de gidicem 6 hafta beklemiş olucam toplamda 🥲 yapıcak bişi yok iş cikariyom kendime oyalanıyorum sonra da sizinki gibi 22 de giderim
humasultan3443 bebegimizibekliyoruz1 beklemek çok zor yahu 😳😂 yani doğru olanda bu gibi geliyor ama yine de insan görmek sesi duymak istiyo 🥲😍
bebegimizibekliyoruz1 humasultan3443 ah evet hissetmiyorum daha bi de bilemiyor insan iyi mi keyfi nasıl napıyo
humasultan3443 Cennet-polat sıkıntım yok çok çok şükür o yüzden birazda detaylı ultrasonu bekleyeyim diyorum galiba direkt detaylıya gidicem
humasultan3443 Minigim45 normalde ben de ayda bit gidiyordum da şimdi yaklaşık 7-8 hafta beklemiş olcam eğer direkt detaylıya gidersem ondan dolayı kararsız kaldım
Minigim45 humasultan3443 7 8 hafta çok dört hafta iyi kaç haftalıksınız şuan devlete gittim bi ay cinsiyetini ögrenemedim merak edip bi hafta sonra özele gitmiştim ekstra böyle durumlarda çıkabiliyor insanın karşısına renkli dobleri yaptım bende digerlerini yapmadım
Hly3 humasultan3443 yani başlarda 15 günde bir çağırıyor siz normal kontrol günü en son günü gidebilirsiniz gidince de kaç günde bir.geleyim artık diyin ilk aylarda 15 günde bir gittim sonradan ayda bir çağırdı