humasultan3443 Kızlar en son 16+4 günlükken kontrole gittim çok şükür her şey yolunda bir sonraki randevuyu 22-23 haftalıkken düşünüyorum detaylı ultrason zaten öncesinde gitmeye gerek var mı sizler hep 4 hafta arayla mı gittiniz nasıl yapsam
Gamze2172 humasultan3443 ilk 3 ay ayda 1 gıtım 4cü ayda 3 haftada bir gitim 7 ayda 2 haftada bir 35 haftadan sonra 1 hafta bır şuan 36+5 günlük olduk carsamba 37 olacam yıne gıdecem
nurdane3504 humasultan3443 canım bende öyle yapıyordum testlerin olacağı zaman kontrole gidiyordum ikili tarama detaylı ultrason şeker yükleme sonra bı bucuk ara ile şu an 39a giricem daha sıklaştı tabi
Didemmmmm humasultan3443 canım ben 16+5 te gittim en son. Bir daha kontrolümde 4 hafta sonra 28 temmuzda 1 ay sonra detaylı ultrason yapılacak. Bir sorun yoksa ayda 1 çağırıyor. Son aylarda 15 günde 1 çağırıyormuş
humasultan3443 Kbrpsygt yok hayır genelde bir sonraki randevunun detaylı ultrason olduğunu söyledi sadece o da zaten 20-24. Hafta arasında yapılıyor ya
humasultan3443 nurdane3504 normalde 4 haftada 1 gidiyorum ama şimdi 16. Haftadan 23. Haftaya baya var öncesinde gitsem mi diye düşündüm de
Kbrpsygt humasultan3443 bence detaylı ultrasonda git ben baya uzun bi süre gitmemiştim hatta detaylıya da gitmedim benim doktorum yapmıyordu başka hastanedede randevu ayarlayamamıştık 16 haftalıkken gitmiştim sonrasında 24 haftalıkken gittik🙈
Gamze2172 Deletedmom_5 evet doktorum öyle istiyordu düşük riskim vardı sonrası 5 ayda kanamam oldu sonrasında da erken doğum riskim vardı 36+5 ilaçlarla geldık
Hly3 humasultan3443 ayda bir gidin ben bazen 1.5 ayda da gittiğim oldu sorun yoksa sıkıntı yapmayın. Risk varsa düzenli doktorunuz su kdar zamanda gelin der
humasultan3443 Hly3 çok şükür herhangi bi sıkıntım vs yok doktorda zaten hiç özellikle şu gün gel bugün gel demiyor ama iite kararsız kaldım çok mu uzun 7 hafta diyerek
humasultan3443 Kbrpsygt o zaman sorun olmaz Allah’ın izniyle 😊 ben de 22-23 hafta gibi detaylıya giderim direkt diye düşünmüştüm ama işte acaba bi kontrole gitsem mi diye kafam karıştı aslında yurt dışında falan 4-5 kez anca gidiyorlarmış ultrason için biz biraz evhamlıyız galiba
Nilya88 humasultan3443 normalde 20 haftalıkken gitmeniz lazım ayda bir yani doktorunuzun gün vermiş olmssı lazım
humasultan3443 Nilya88 hayır herhangi bir tarih vermedi dediğim gibi sadece sonraki randevunun detaylı ultrason olduğunu söyledi
[silindi] 16da kendi doktoruma gittim 20de detaylıya gittim 24de kendi doktoruma gittim. Detaylı var diye geçen ay gelmedim dedim en iyisini yapmışsın dedi.
lentil humasultan3443 ben 5 haftada 1 gdiyorm denebilir. 15te gitmiştim bir sonrakine 20 de gittim detaylı ultrason bundan sonra 26 gbi gdeceğim şeker yüklemesi tarihinde
bebegimizibekliyoruz1 Ben 13 de gittim en son 17 18 gibi gitmem gerekiyor 4 haftada bir gidiyorum ben de hem özlüyorum kalp atışını hem hareketlerini izlemek hoşuma gidiyor
humasultan3443 bebegimizibekliyoruz1 evet ben de hep 4 haftada bir gittim normalde detaylı ultrason 20-24. Hafta arasında oluyor hemen 20. Haftada gitmek yerine 22. Hafta gideyim diye düşündüm ama o kadar nasıl beklicem onu bilemedim
Hly3 humasultan3443 yani başlarda 15 günde bir çağırıyor siz normal kontrol günü en son günü gidebilirsiniz gidince de kaç günde bir.geleyim artık diyin ilk aylarda 15 günde bir gittim sonradan ayda bir çağırdı
bebegimizibekliyoruz1 humasultan3443 ayy ben de 18 de gidicem 6 hafta beklemiş olucam toplamda 🥲 yapıcak bişi yok iş cikariyom kendime oyalanıyorum sonra da sizinki gibi 22 de giderim