Reyyankus Yaklaşık 10 15 gün önce Yaser bey geldi iyi ki geldi yoksa halimiz perişandı. Çok memnunum tavsiye ederim.
SeherKabilayNergiz Reyyankus bir şeyi merak ediyorum son haftalarda doktora sürekli gidiyoruz ya her gidişimizde doğum ücreti hariç muayene ücreti alıyorlar mı bir bilginiz var mı acaba ?
SeherKabilayNergiz Mom566 ben çok kararsızım bingölde yaşıyorum Muş’ta kayınvalidemler var Bingöl’deki özel hastanede sadece bir doktor var ona da ısınamıyorum o yüzden Muş’u düşünüyorum bir yandan 🤦♀️
Pltdagliesma Mom566 yok 3700 ikiside Salih bey söyledi şifa hastanesiyle çalışıyorum fiyatlarımız 3700 dedi
SeherKabilayNergiz Mom566 yaa olmadı bir deneyeyim sizin doktoru muayene ücreti buradaki hastanede 95 orada 150 biraz çokmuş. Her gittiğinizde veriyor musunuz acaba bu ücreti ?
parasetamoll SeherKabilayNergiz devlette Ahmet bey var öneririm kevser hanım da şifaya geçecek diye biliyorum öneririm onu da 😌
Zeynepmahir49 parasetamoll aynen ahmet yanar bey çok iyi oy Özge çok ilgisiz azarlayici soru bile soramiyorsun bagiriyor direk hic tavsiye etmiyorum