lavininannesii EniseeM merhabalar😇eğer normal doğum olursa seçme şansınız yok o gün kim nöbetçiyse o oluyo ama sezaryende doktor zaten kendi olduğu güne gün veriyor. Acil sezaryen olursa da yine kim nöbetçiyse o
EniseeM lavininannesii teşekkürler 😊 29+4 haftalığım. En son gitmemde baya sıkıntı yaşadım diye şimdiden doğumda nasıl olur düşüncesi sardı 😔
lavininannesii EniseeM bende tam olarak bilmiyorum işte sadece yarın kadir beyin olduğunu biliyorum 😂kaç haftalıksın
EniseeM lavininannesii Kadir Şahin herhalde onu da duymuştum. Ceyhun var bide o da geçen ay yeni gelmişti tahlil sonucu alacaktım daha sistemi bile bilmiyordu sinir küpü olmuştum o gün başhekime kadar gitmiştim ama bizim extırem bi durum vardı
lavininannesii EniseeM ceyhunu hiç bilmiyorum kimseden de duymadım. İşte her doktor hergün olmuyo zaten randevu asla yok gerçekten çok zor devlet hastanesi🤦🏻♀️Ama ben yine de devlette doğurmak istiyorum özeldeki doktorum gitti çünkü. Bir de zelal hanım iyimiş öyle duydum
Mom566 EniseeM özge hanım istifa etmesi isabet olmuş kendisi bir hasta ya nasıl davranması gerektiğini bilmiyordu kesinlikle bir kere gittim çok pişman olmuştum çook 🤷🏻♀️
Mom566 lavininannesii sizde Muş’tasınız sanırsam devlete gidiyorsunuz ben özgeden sonra devlete bir daha cesaret edemedim büyük bir korku bıraktı bilinçaltımda
Mom566 EniseeM Yaser beye gidiyorum gittiğimden beri sıkıntı yaşamadım aksine bütün tezleri çürüttü ilk defa bir doktor odasından gülerek ayrılmıştım 😄
lavininannesii Mom566 ben hem devlete hem özele gidiyorum tek doktora bağlı kalmak istemiyorum. Özelde bende ikidir yaser beye gidiyorum memnun kaldım gayet ilgili kendisi. Devlette de kadir beyi öneririm çok ilgili tatmin ediyo belki önyargınızı kırabilir😇
EniseeM Mom566 Ben de geçen ay hem ona hem devlete gittim yasemin hanıma. Bu hafta devlete gitmeyi düşünüyorum yine bakalım ayarlayabilirsem. Randevu olmaması çok sıkıntı ya herkes birleşip cimere yazsa keşke, doktor sayısı çok az 😔
Mom566 EniseeM öyle ama doktor sayısı çoğalsa bile tecrübeli doktor gelir mi bilmem sağlık konusunda aşırı yetersiz bir memleket 🤦🏻♀️
EniseeM Mom566 aynen haklısınız bu memlekete o yönden hiç ısınamadım zaten ama biz sessiz kaldıkça bu böyle devam edip gidecek maalesef 😔Allah yardımcımız olsun hepimizin 🤲🏻
EniseeM Mom566 yok tayinci değiliz eşim buralı, inşallah kpss yi kazanır da başka ile tayinci olarak gideriz 😃