lavininannesii ktnzehra49 bende serap hocadan çok memnundum çok üzüldüm valla gidince. O olsa tereddüt etmeden şifada doğum yapıcaktım nasip değilmiş. Ben ahmet beye hiç gitmedim bilmiyorum ama dediğim gibi hacı cerit bey çok ilgili sağolsun. Ayın 17sini bekliyorum ben tatilden dönünce kontrole gidicem.
ktnzehra49 lavininannesii ben randevu bulamadım hiç bir doktora devlette hepsi full dolu görünüyodu 18 haftalık olcam işte 20 de giderim bende inşallah hacı cerit beye
lavininannesii ktnzehra49 ben 33 haftalığım 3-4 kere randevuyla gidebilmişimdir hep dolu oluyo. Eşim sabah erken gidip sıra alıyo hep o şekilde gidiyorum zor oluyo ama yapcak bişey yok 🤷🏻♀️
ktnzehra49 lavininannesii Allahtan tanıdıklar var hastanede eşim asla uğraşmaz hele birde gelip beklemek hiç ona göre değil sizin az kalmış doğuma sağlıcakla alın miniği inşallah kucağınıza
lavininannesii ktnzehra49 evet artık geri sayıyoruz🤗bi gelsin artık diyorum sonra yok yok gelmesin şimdi diyorum korkuyorum 😂şaka bi yana vaktinde sağlıkla gelirler inşallah🙏🏻🙏🏻
ktnzehra49 lavininannesii inşallah ben kızımı 41 hafta sezaryen doğum yapmıştım artık niye gelmiyo diye ağlıyodum 😅
lavininannesii ktnzehra49 işte vaktinde gelsinler yormasınlar😂kızınız kaç yaşında bu bebeğin cinsiyeti belli mi
ktnzehra49 lavininannesii kızım 15 aylık 🥰 bu bebiş için kevser hanım cinsiyetini söylemedi göbek yağlı belli değil ama şimdilik kız olsun demişti iki gün önceside çıkıntı var demişti 🤦🏻♀️🤷♀️20 haftalık olmayı bekliyorum inşallah o zaman öğrenirim 😊
lavininannesii ktnzehra49 ahh küçükmüş kızınız🐣planlı mı oldu 2.gebelik yoksa korunurken mi? Yanlış anlamayın zor oluyodur diye soruyorum 🤗ben cesaret edemezdim heralde
ktnzehra49 lavininannesii biraz isteyerek oldu diyebilirim 😅 kızım 8 aylıkken korunurken hamile kalmışım maalesef 2 aylık düşük yaptım kızım yaşına girdiği zamanda hani korunmayalım ne zaman olursa demiştim ilk ay hamile kaldım 😅arada pişman oldum tabi kızımı yaşında sütten kesmek çok zor oldu zaten ilk yazı olduğu içinde baya hastalandı diş çıkarma dönemleri falan derken ama şimdi çok şükür ki 18 haftalık olmak üzere ve kızımda alıştı artık karnımı kardiş kardiş diye seviyo kendi göbeğiyle babasının göbeğide bebii diye seviyo şimdiden alıştırmaya çalışıyorum onu kardeşe 😊
lavininannesii ktnzehra49 büyük cesaret valla tebrik ediyorum sizi🙏🏻 Ablası sever kardeşini birlikte büyürler inşallah 🥰
ktnzehra49 lavininannesii inşallah öyle olur kızım beni kimseyle paylaşamıyo babası yanımda otursun gelir aramızda oturur anne benim der elimi tutup sarılır bana bebek doğunca nasıl olacak bilmiyorum 😊 bu olsun 2 yıl sonra tekrar yaparım herhalde çok seviyorum çocuk 😅
lavininannesii ktnzehra49 o zaman işiniz zor😂kıskançlık sizi yorabilir. Ben bidaha cesaret eder miyim bilmiyorum 😂
ktnzehra49 lavininannesii edersiniz bence 😅 insan ilk kucağına aldıktan sonra çok farklı oluyor inanın kızımda 18 haftaya gelene kadar bi ömür geçti sanki ama bu gebeliğimde kızımla ilgilenmekten nasıl zaman geçiyor hiç bilmedim ne çabuk bu haftaya geldim ben diyorum ya 😅
lavininannesii ktnzehra49 tabi haklısınız o duyguyu tatmadan konuşmamak lazım. Hayatın yeniden anlam kazanacak vaktin nasıl geçicek anlamıcaksın diyolar🥰 bakalım nasipte varsa yaşarız bidaha🙏🏻
lavininannesii ktnzehra49 çok mucizevi ve müthiş bişey olduğuna eminim🥰Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Zeynepmahir49 parasetamoll aynen ahmet yanar bey çok iyi oy Özge çok ilgisiz azarlayici soru bile soramiyorsun bagiriyor direk hic tavsiye etmiyorum
lavininannesii Zeynepmahir49 evet bir kere mecburiyetten özge hanıma gittim pişman oldum resmen çok yanlış bi tavrı ve tarzı var bidaha gitmedim
EniseeM lavininannesii bende gebeliğimin başından beri özge hanıma gidiyordum dediğiniz gibi idi ama kötünün iyisi idi, geçen ay istifa etti, 1 haftaya kadar kontrole gitmemm lazım, randevular mhrs de dolu, kime gideceğimi de bilmiyorum kafam çok karışık😔