Anne88 Adete 10 gün kala test yaptım az önce hızlı test varya erken gebelik testi ama tek çizgi çıktı kesin olarak olmadığı için öyle çıktı dimi başka ihtimal oda adete kadar değişir mi sizce🥺
176_Prenseskadin Anne88 çok erken yapmışsınız o testler sadece 7 güne kadar pozitif gösterir birkaç gün daha bekleyip tekrarlayın bence
cnn34 papatya56 canım testte pozitif ama buna güvenme benim hep başıma geldi yokken pozitif çıktı erken gebelik testlerinde o çizgi hep var sanırım.. umarım pozitiftir
annesinin_beybisi papatya56 canım test doğru degil o zaman çünkü 10 ve uzerini gösteriyor evde yapılan testler ama kan degerin artabilir daha 7 gün varmis bence artar takibe devam et
papatya56 annesinin_beybisi Aynen canım test dogru degil yumurtlamanın bugün 13 gunu ama çatlama yumurtlamdan 2 gün sonra oldu
annesinin_beybisi papatya56 aminn insallah canım ben de bu ay klomen kullandim reglim 18 inde umutluyum bakalim inslalah ikimiz de bu ay sabrımızın meyvesini aliriz🤲🤗
papatya56 annesinin_beybisi İnşallah canım benım 14 15 de olmam lazım dun negatıfı gorunce pozıtıf olmaz dedım artık İnşallah ilaç işe yarar Sağlıklı bebegın olur🥰
annesinin_beybisi papatya56 adetin 5. günü başlıyorsun canım bana igne vermedi evde testle takip et catliyor mu diye dedi
papatya56 annesinin_beybisi Bende 4 aydır istiyorum bu ay olmasa dedım hastanede yumurtlama takibi yapım