Omay0707 Bebegmbenm inşallah vardır ❤️ umarım birgün yazarım buraya hamileyimm diye dualarını bekliyorum 🥰🥰🥰
Omay0707 Mom0871 bügün ilk idrarla yapamdım testi böyleydi yarın denerim 4 gün boyunca koyulaşana kadwr inşallah varıdr ve koyulaşır 😍❤️
Atahanzehra Omay0707 bende korunmayı bıraktıktan sonra 3 ay hep adetlerim 10 , 20 gün gecikti en son Şubat ayında 26 gün geçikti rahim kendini hazırlıyordur dedi doktorum martta hamile olduğumu öğrendim resim ekleyemedim aynı böyleydi test ilk öğrendiğim de
Omay0707 Atahanzehra ya inşallah bende martta gebe kaldım ondan öncesi 1 2 günlük geçikmelerim oluyordu ama kimyasal oldu düşük sonrası hemen kalınır dedi cevremde herkez ama hemen olmadı tabi inşallah bu sefer olmuştur çok ümitliyim❤️
Omay0707 betulyildirim aslında buda gösteriyor ilk gebeligimi değerim 23ken bunda görmüştüm o yüzden bunlardan yapıyorum 😬
Hatice_ee Omay0707 bende gordum cok cok fotografta cikmayan bi cizgi bile gorsen var demektir en azindan bende oyleydi kan ver betana bay benimki 63 dü
Omay0707 minipanda ya bende çok net görüyorum göremedim dedi buradaki arkadaşlarımda ama net yani bence de