Doga_77 Mom54544 makarnaya bende bayılırım özellikle yoğurtlu 😋😋 ama kilo almayayım diye tutuyorum kendimi bi de Perşembe kontrolüm var tartıya çıktığımda doktorun tuhaf gözlerle bana bakmasını istemiyorum 😄😄 sizden gördüm bende kısır yaptım 😄
Mom726272 Doga_77 yaa 😅 Bi kerecikten bişey olmaz kız 😅😅😅 Ay çok canın isterse Bi tabakla sınırla kendini
Durubatu Yoğurtlu makarna😋menemen karpuz peynir😋 yoğurtlu kızartma😋 aklıma gelenler sanırım herkes kolay olana kaçıyor bende öyle sonrada acaba evladım düzgün besleniyomu kaygısına düşüyorum 😄 ama napim çok sıcak hiç bişey yenmiyor🤭
Doga_77 Mom54544 been vee 3-4 kaşık veee yoğurtlu makarna 😄 başlarsam hayatta durmam ama denicem bi kontrolüm olsun da 😋 yoldan çıkarttınız beni😄
Mom54544 Doga_77 serin serin güzel olur yaa ekmeksiz kaşıkla gitsin doktordan sonra 😂eskiden kilo kontrolü mu var di analarımiz her şeyi yapmislar biz hiç bişey yapmıyoruz yapmamaya çalışıyoruz 🤭🤭
Doga_77 Mom54544 valla doğru diyorsun 1-2 kerecikten bişey olmaz 😁 orda tartıyı görünce afakanlar basıyor ( hadi bi kilona da bakalım demiyor mu🤦🏻♀️) bak anaam bak bugünde eksik kalma diyemiyorum 😁 😄 kilom da yok aslında ama sırf laf etmesin diye tutuyorum kendimi
Mom54544 Doga_77 Benimki içeri girince diyo hemen oo hoşgeldiniz diyo hadi oturmadan biliyosun yapacağın şeyi diyo gülerek 😂😂 aman hocam bu sefer eş geçsek diyorum ne yedin kiz kilo mu aldın yoksa hadi hadi diyo 😂😂 27 haftalık oldum 6 kilo almışım şimdiye kadar 🤭
Doga_77 Mom54544 Mom54544 😄 bi çıkta fiziğini göreyim hesabı 😄 bizim bi 5 dk lık oturup sohbet edesimiz tutuyor sonrasında podyuma alıyor 😄 gayet güzel gidiyorsun bende 26 haftalık oldum 2 buçuk kilo almışım 😁 göbüşüm hala çıkmadı dışardan gören anlamıyor 💃