-93- Perşembe günü 37 haftalık olucaz o gün çatı muayenesi var🙈aşırı ağırlaştım kasık kemiğim batıyor devamlı uzanasım geliyor bu hafta enerjim birden kesiliverdi 😐 inşallah güzel haberler alır herkes 🙏🙏
Tokay21hulya Brs34 vala inanin ne bu halde yürüyüş yapıyorum nede ilişki böyle oturup duruyorum sıkıntıdan patliyorum bekliyorum olmuyor anlamadım bende.😄😄
Krky38 Brs34 beimde doğuma son iki gün kaldı sancım az çıkıyor nst de eğer kendi sancimla başlamazsa doğum Perşembe günü suni sancı vercez dedi hayrlisi bende suni sancı dan yana tedrginim.nasil bir şey bilgili anneler yaşayanlar anltsa
Tokay21hulya Krky38 vala sert sancılar veriyor suni ama ne yapalım cekecez benimde vaktim doldu kendi sancılarını bekliyoruz sirf suni almayayım diye herşeyin hayirlisi nasıl olsa acıyı cekecez ha öyle ha böyle 😄😄😄
Smrkntrc aycanasel aycanasel aycanasel benim bebegimde aynı şuan 38+2 deyiz bebegim 4 kilo oldu kafası da biraz büyk olduğu için sezaryen olacağım çarşamba günü 😊
Sevda_keskin94 Mavis40 ayy yok nerde gecen gun çatı muayenesi oldum ondan sonra hıcbısey yok bekliyorum
Uykucu2307 Ezgiparlak bebeğimin kafası aşağı tarafta doktorum uygun dedi normal doğum için. Tabi geri donmediyse 37. haftada kontrole gidicem çatı için.
Hycnl_mom 40+3 bizde 2,cm açıklık var cumaya kadar bekleyecekmişiz inşallah en hayırlısı olur normal istiyorm bebiş 3800 basarirmiyim Allah büyük 🤭
orkide21 Kayraninannnesi ben de cumartesi gittim 3600 su her geçen gün kilo alıyor normal doğum yapamıcam diye korkuyorum