Burcuuki Nehir35 😊😊doktorda aynısını söylüyor ama o kiloyuda kendime alamadım kocaman göbeğim var ben yine aynıyım ayaklarım taşımıyor artık hep şiş😔
Rumeysaakskin Bustagur maalesef öyle oldu 2 ay boyunca beslenememkten oldu surekli mide bulantisi hic aclik hissetmemekten sadece meyveyle beslendim 😯 cok sukur bebek saglikli suan
Hatce06 Gulseninannesi 38. Haftaya gircem 8 kilo aldım😂 58 ile hamile kaldım 66 kiloyum suan 😂 oğlusumda 3500 kg olmuş 👶🏼💙
Eeelllliiiiiifffffffff Gulseninannesi 18 haftalığım 78 kilo ile hamile kaldım 3 kilo verdim geçen ay 2 kilo almışım
Kubra_dmrr 33+6 haftalık hamileyim 49 ile hamile kaldım Şuan 64 kiloyum daha ben almam bebeğim alır inşallah 🤗
Seymamurduk Burcuuki 35 kilo ?? Doğru okudum doğru yazdınız dimi? 35 kilo ne ya kız sen suda mı içmiyorsun maşallah 😂🙈
Burcuuki Seymamurduk şimdi bana çok kızıcaklar ama deli gibi yemek yiyorum kilo alamıyorum 🤔şimdide yediklerim bebişime gitmiş çok şükür onada su içsem kilo oluyo🤗🤗
Seymamurduk 54 le hamile kaldım 16 haftalık olduk 100 gram almışım. İlk doğumumda 10 kilo almıştım. Bunda nasıl olur bilmiyorum 🤷♀️
Seymamurduk Burcuuki seni linç rtmek isterdim ama neyse en azından bebiş için almışsın çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah 💕
Rumeysaakskin AysunzcanAraz evet ondan dolayi oldu ilk 2 ay hic yemek yiyemedim nerdeyse sadece arada bir meyve tukettim doktoruma sordum ama zarari olmadigini soyledi kanla beslendigi icin cok sukur saglikli bebekte
Wyz Gulseninannesi ben hamileligim boyunca 30 kilo aldım daha da bir ay erken doğum yaptığım halde günümü tamamlasam 40 i bulurdu kesin