Gulseninannesi Kızlar kaç haftalıksınız? Kaç kilo ile hamile kaldınız? Kaç kilo aldınız ? Hadi yazalım. 28+1 haftadayım 74 75 ile hamile kaldım. Şuan 80 falanım 😔
Sema99 Gulseninannesi ben hamile kalmadan önce 44 kiloydum 62 kilo ile Doğum yaptım suan 56 kiloyum Doğumdan sonra gitti biraz
Emineslh Gulseninannesi 64 ile hamile kaldım 32 haftalık olduk 74 kilo oldum ve 30 haftaya kadar sadece 5 kilo almıştım geri kalanı bi kaç haftada bir anda aldım sinirlerim çok bozuk ama şükrediyorum bebeğim iyi olsun kiloda gider gitmesede çocuk dünyaya getirmek kolay değil
Seymamurduk Burcuuki 35 kilo ?? Doğru okudum doğru yazdınız dimi? 35 kilo ne ya kız sen suda mı içmiyorsun maşallah 😂🙈
GamzeArmi iko58 hamilelik boyunca 4 kilo mu ? Zaten çocuk ortalama 3-3500 arası doğuyor bunun plasentası suyu filan zaten toplam 4 kilo 😂 maşallah siz hiç almadınız o zman yada biz çok alıyoruz 😂😂😂
goncacan 18 haftalık hamileyim 59 kilo ile hamile kaldim 6 kilo aldim boyum 177 ama cok aldim. 😭 ilk 3 ay 3 kilo 4. Ay 2 kilo aldm dahada alarak gidiyorm bakalm 😑