Dyg61 MommySharkdutdutdutut gözünüz Aydın 🥰çok güzel bir doğum hikayesi toplam doğum süreniz ne kadardı acaba merak ettim kaç saat sancı cektiniz
csmgh MommySharkdutdutdutut Amin canım benim 40+1′de alacağım en güzel duayı doğum hikayenin sonunda etmişsin çok yaşa 🥰
Dyg61 MommySharkdutdutdutut oh MaşaAllah ya ilki de normaldi sanırım ikinciler daha kolay ilerliyormuş çok sevindim sizin adınıza sağlıkla büyütün 🌸
Prensenssultan Ayy ne güzel Allah herkese nasip eylesin inşallah 😍😭 hem okuyorum hem ağlıyorum allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin inşallah 🙏🤲❤
meryemliyammm MommySharkdutdutdutut o kadar güzel yazmışsın ki ağlicaktım neredeyse. evlatlarınla güzel sağlıklı günlerin olsun hep canım. ve tabi darısı başımıza inşallah böyle doğumlar.
Symazturk MommySharkdutdutdutut çok Güzel anlatmışsınız . Güle güle büyütün yavrunuzu hoş gelmiş 🥰 gözünüz Aydın
zehranurr MommySharkdutdutdutut kız öyle bir anlatmışsın ki tüm heyecanı, korkuyu tüm duyguları yaşadım 😂 bi yandan güldüm bi yandan ağladım vallahi 😂😂😂 Allah inşallah hayırlı sağlıklı ömürler versin yavrularına❤️❤️❤️😍😍🌸🌸🌸🌸
Portakalgeliyor MommySharkdutdutdutut Aminn 😇🌸🙏🏻 Tekrar allah analı babalı büyütsün ne mutlu kavuştunuz birbirinize ☺️☺️ (Anlatım tam not aldı oradaymış hissi 😂😂)
Cennet-polat MommySharkdutdutdutut hayırlı olsun insAllah rabbim hayırlı evlat etsin 💕 bizede böyle güzel doğum hikayeleri paylaşmak nasip olur insAllah💛