Aslan_syl Eliftuana ne bilim herkesi duyuyorum kilosu felan maşallah kendimi suçlu hissediyorum acaba benim yüzümden mi ya sağlık sorunu olursa diye
gmzns Aslan_syl sık sık beslenmen gerekli çorba çok tüketebilirsin yoğurt çok ye meyve özellikle vitamin haplarını aksatma al günde 2 tane haşlanmış yumurta ye sürekli ağzında bişeyler olsun atıştır hep kuruyemiş falan
MDT Aslan_syl benim bebeğim de öyleydi canım. 37+0 da son kontrolde 2.450 gram demişti doktor ama 37+2′de 2020 gram doğdu🤷🏻♀️
Meltem_goksenin Aslan_syl sabahları havuç,portakal,elma suyu sıkıp koca bardak için..karpuz kavun da bol yiyin..bide protein ağırlıklı beslenme şansınız varsa 😇 kilosunu toparlar bana güvenin
Zeyneplena34 Gizem_34 Tam tamına 3300 gr benim bebeğim iri biraz 😅 Yarın randevum var bakalım 37+1 günlüğüz ne kadar olmuş ☺️
Ecis Melikeadiguzell olsun benim bebişte öyle ama doktor hiç takılmıyor doğduktan sonra besleriz bizde sağlıklı olsunlar yeter kilonun çok önemi yok 🥰
Ezgiparlak 35+6 da gittim 2700 gramdı.Çok yemek yemiyorum aslında bende beklemiyordum böyle ama meyve çok tüketiyorum gebeliğin başından beri o yarıyor demek ki 🧿