karakiz1 Acik pembe akintili kahverengi leke kasik agrisi peceteye silince acik pembe kan bulasmasi yerlesme kanamasina olabilirevet bununla birlikte sirt agrisi varsa düsük tehlikesidir birden bunlar cogalir camusumsu veya pihti olursa düsük yasanmaya baslar hic bir kanama hamilelikte normal sayilmaz insallah saglikla kucagimiza almayi nasip eder rabbim tum isteyenlere 🌸🤗
Mervenur26 karakiz1 onceleri adetimden 20 gun sonra falan oyle ‘kanama, kanama degilde lekelenme ’ olmuyordu anlamadim…
Esramuhammet81 Mervenur26 @Cimcinpi Kızlar gebelik yok 😢 nasıl üzgünüm şu an anlatamam. İlk defa başıma böyle bişey gelmişti çok umutlanmıştım çok dua etmiştim oldu bu sefer diye düşünmüştüm sevinmiştim ama olmadı olmamış. Canım çok sıkkın çok beklemiştim ama yok. 😥
Mervenur26 Esramuhammet81 uzuldum :( 🥺 umidinizi kaybetmeyin… rabbim tez zamanda size evlat sahibi etsin.. bilmiyorum ama belki ‘erken’ test ettiniz ondan negatief cikti..
Seda9507 Esramuhammet81 değeriniz kaç cıktı ? Ümit vermek istemiyorum asla. Ama bende pco hastasıydım 12 nisan adetim di 10 mayısta erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı o hafta cumartesi 15 mayıs bakın adetim 3 gün geçmiş olmasına rağmen. acile gittim değer 1.20 di ve bana negatif dediler sonra pazartesi yani 17 mayısta ocağa gittim 12.30 du degerim ocakta negatif dedi sonra memlekete gittim 20 mayısta tekrar kan verdin değerim 69 a cikmisti ve sonra 24 mayısta hastaneye gittim 453 olmuştu yanı geç döllenme yüzünden 2 hafta gebelik yok dediler bana ve hamileymişim. Şuan rabbime bin şükür 11+2 deyim. Yanı ümit vermek istemiyorum ama bence biraz daha bekleyin ve asla adet söktürücü kullanmayın. AAdetimneredeyse 2 buçuk hafta geçti sonra hamile olduğumu anladılar.
Esramuhammet81 Esramuhammet81 Yükselirmi acaba bilmiyorum ama doktorda adetin geçince tekrar kan ver dedi
Seda9507 Esramuhammet81 tamam işte dediğim gibi benim adet bir iki gün geçti 1.2 di negatif dediler ama sonra pozitif olduğunu öğrendim. Bencede adetin geçsin sonra kan ver biliyorum çok zor hemen sonuç almak istiyorsun bende öyleydim ama bak adetim 2 hafta geçtikten sorna pozitif olduğu anlaşıldı. Çünkü biz pco hastasıyız bizim adetler düzensiz otomatikmen yumurtlama da düzensiz. Ama tekrar diyorum çok ümit vermek istemiyorum. Ama bende yaşadığım için seninle paylaşmak istedim. Birazcık daha bekle rabbim inşallah sana da bütün bebek isteyenlere de annelik nasıp eder 🤲
Esramuhammet81 Seda9507 Ciddimisin sen umutlanmakta istemiyorum tekrardan çünkü çok umutlandım bugün olmadığını öğrenince yıkıldım resmen.
Seda9507 Esramuhammet81 bak tekrar umutlan diye göndermedim bunu. Kesin olacakta değil herkes bir olmuyor. Ama gecikince bir kez daha ver. Olmadı benim doktorumun önerdiği toz vardı pco için onun ismini söylerim doktoruna sorup onu alırsın.
Seda9507 Esramuhammet81 10 gün sonra ver. Ama iki sonucada hazır ol. Herkeste bir olmaz. Inşallah hamilesindir. Ve hala varsa adetine ilişkiye devam edin. Haftada 2 kez varmıdır diyip ilişkiyi kesme.
Esramuhammet81 Seda9507 yok canım ya alışkınım ben sorun yok iyikide anlattın iyi oldu aslında sağol Allah razı olsun
Seda9507 Esramuhammet81 bende alışıktım o yüzden üzülme asla. Olmazsa ocean poliystol diye bir toz var daha önce başkaları pco başlığı açmıştı onlarada yazdım ama kimse cevap vermedi. Sen bunu doktoruna sor bu ay bebiş yoksa bunu kullan şekeri bırak kesinlikle bana doktorum yasaklamisti. Cips kola bunlardan da uzak dur. Tabi inşallah bu ay hamilesindir ama yoksa da bunu kullan ben 1 buçuk kutu kullandım nasıp oldu sonunda şükür 🤲 Allahım isteyen herkese nasıp etsin.
Bfduam Seda9507 merhaba, Pco ki bu arkadaş var onu etiketlesem yardımcı olur musun? onunda dört yıldır bebeği olmuyor, “Pco ki olup bebeği olan var mı” diye sormuştu.